Δαμάγητος: Κόπηκε η κορδέλα της ευτυχίας τους

Δαμάγητος: Κόπηκε η κορδέλα της ευτυχίας τους

Δαμάγητος: Κόπηκε η κορδέλα της ευτυχίας τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 150 ΦΟΡΕΣ

Το ανακαινισμένο γήπεδο Θεολόγου, στο οποίο τοποθετήθηκε συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς, εγκαινίασε το Σάββατο ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, προς μεγάλη χαρά των μελών της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Δαμάγητου

Το πιο ευτυχισμένο Σάββατο στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου έζησαν οι άνθρωποι του Δαμάγητου, καθώς μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια αναμονής, τους παραδόθηκε προς χρήση και με τη «βούλα», η φυσική έδρα της ομάδας τους.

Οι εργασίες τοποθέτησης, στο γήπεδο Θεολόγου, συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς, ολοκληρώθηκαν και το περασμένο Σάββατο οι εγκαταστάσεις εγκαινιάστηκαν, παρουσία του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου που έκοψε την κορδέλα, των αντιδημάρχων Σάββα Διακοσταματίου (Οικονομικών), Γιώργου Πόκκια (Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα), Άννας Ζωάννου (Κοινωνικής Πολιτικής),Λίτσας Ροδίτη-Κρεμαστινού (Περιβάλλοντος και Εμφάνισης της Πόλης), Αγαπητού Πάλλα (Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών και Καθημερινότητας), του προέδρου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Θεολόγου, Παναγιώτη Τσαλώλη, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής Αντώνη Σαββάκη, του διευθυντή του Α.Η.Σ. Σορωνής Μιχαήλ Μπαρδακά, του προέδρου του Δαμάγητου Σπύρου Χατζηστεφάνου και μελών του σωματείου, καθώς και του αντιπροέδρου της ΕΠΣΔ Τάσου Στεργενάκη.

Το έργο κόστισε 247.172, 19 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από τη ΔΕΗ και εκτελέστηκε από την εταιρεία «Παπανδρέου Ιωάν. Φώτιος».
«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναμένεται να ενισχύσει τον αθλητισμό, τη νεολαία, με τη δημιουργία σωστών υποδομών άθλησης, «βαλτωμένο» τα τελευταία δέκα τέσσερα χρόνια και που με σωστούς χειρισμούς της παρούσας δημοτικής Αρχής, προχώρησαν οι διαδικασίες και σήμερα το εγκαινιάζουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, και συμπλήρωσε: «Το γήπεδο αυτό, είναι, ένα μόνο μέρος του συνολικού έργου, αφού στην ίδια περιοχή ο Δήμος Ρόδου έχει προγραμματίσει μία σειρά από παρεμβάσεις, στο πλαίσιο της βελτίωσης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής».

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θεολόγου, Παναγιώτης Τσαλώλης:
«Ένα ακόμα έργο μετά από 14 χρόνια ολοκληρώνεται και επίσημα σήμερα στο χωριό μας.
Ένα έργο το οποίο διαμορφώνει υγιή νεολαία, αποτρέπει από επιβλαβείς συνήθειες και εξασφαλίζει καλή φυσική και πνευματική κατάσταση.

Γενικότερα, ο αθλητισμός και κάθε χώρος άθλησης δημιουργεί άτομα υπεύθυνα στην κοινωνία μας, όπως βέβαια πιστεύουμε και για το γήπεδο της τοπικής κοινότητας Θεολόγου. Εύχομαι να είναι καλορίζικο, με πολλές νίκες και να το κρατήσουμε ζωντανό και λειτουργικό για να το βρουν και να το χαρούν και οι επόμενες γενιές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου “Δαμάγητος” που προσπαθούν και αυτά με την σειρά τους να φτιάξουν το γήπεδο.
Θέλω να κλείσω εδώ και να μεταφέρω τις ευχαριστίες εκ μέρους των συγχωριανών μου στους ανθρώπους που πραγματικά εργαστήκανε μαζί μας για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ρόδου Χατζηδιάκο Φώτη, τον Αντιδήμαρχο Πάλλα Αγαπητό, τον Αντιδήμαρχο Διακοσταματίου Σάββα και το διευθυντή του ΑΗΣ Σορωνής Μπαρδακά Μιχαήλ».

Διαβάστε ακόμη

Άκαρπη η πρώτη Γ.Σ. του Αστέρα Παστίδας

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Με Γιάννη Αρχοντούλη ο Άρης Αρχαγγέλου

Στην 4η θέση οι Εφοριακοί Δωδεκανήσου στο Πανελλήνιο 5x5

«Ζωντανός» ο Φοίβος Κρεμαστής