Με τις «κεραίες» τους τεντωμένες στην Ψίνθο

Με τις «κεραίες» τους τεντωμένες στην Ψίνθο

Με τις «κεραίες» τους τεντωμένες στην Ψίνθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Οι άνθρωποι της Δόξας δεν αρκούνται στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Λεωνίδα Στεφανή από τον ΑΕΡΑ και συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» τη μεταγραφική αγορά

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε διαθέσιμο περιθώριο ώστε το τέλος του μήνα να βρει την ομάδα τους ενισχυμένη και πιο ανταγωνιστική, εμφανίζονται οι άνθρωποι της Δόξας Ψίνθου.

Η αρχή έγινε με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Λεωνίδα Στεφανή, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΕΡΑ, με τους «βυσσινί» να διατηρούν τις «κεραίες» τους τεντωμένες, για κάθε άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα κριθεί ικανός να βοηθήσει.

Επί της ουσίας, η Δόξα προσπαθεί να προετοιμαστεί για τα παιχνίδια, τα οποία θα ακολουθήσουν μετά την «ανηφόρα» των πρώτων πέντε αγωνιστικών.

Οι δύο από τις τρεις ήττες των Ψινθενών ήρθαν σε εκτός ματς κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου Κλεάνθη και Φοίβο, μεσολάβησε το άτυχο παιχνίδι με την φέτος ισχυρή Κατταβιά, για το οποίο ο προπονητής Γιώργος Ορφανίδης επιμένει να πιστεύει πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με τη φιλόδοξη ΔΙ.ΑΣ., την ερχόμενη Κυριακή στην Ψίνθο, καθώς και με τον Ηρακλή στα Μαριτσά. Το πρόγραμμα για τη Δόξα αρχίζει να ομαλοποιείται από την έκτη αγωνιστική, οπότε και υποδέχεται το Διγενή.

Η προετοιμασία ενόψει του δύσκολου αγώνα με τους Κώους συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς εκτός επιλογών παραμένει μόνο ο Δημήτρης Ορφανός.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων