Με τις «κεραίες» τους τεντωμένες στην Ψίνθο

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε διαθέσιμο περιθώριο ώστε το τέλος του μήνα να βρει την ομάδα τους ενισχυμένη και πιο ανταγωνιστική, εμφανίζονται οι άνθρωποι της Δόξας Ψίνθου.

Η αρχή έγινε με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Λεωνίδα Στεφανή, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΕΡΑ, με τους «βυσσινί» να διατηρούν τις «κεραίες» τους τεντωμένες, για κάθε άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα κριθεί ικανός να βοηθήσει.

Επί της ουσίας, η Δόξα προσπαθεί να προετοιμαστεί για τα παιχνίδια, τα οποία θα ακολουθήσουν μετά την «ανηφόρα» των πρώτων πέντε αγωνιστικών.

Οι δύο από τις τρεις ήττες των Ψινθενών ήρθαν σε εκτός ματς κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου Κλεάνθη και Φοίβο, μεσολάβησε το άτυχο παιχνίδι με την φέτος ισχυρή Κατταβιά, για το οποίο ο προπονητής Γιώργος Ορφανίδης επιμένει να πιστεύει πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με τη φιλόδοξη ΔΙ.ΑΣ., την ερχόμενη Κυριακή στην Ψίνθο, καθώς και με τον Ηρακλή στα Μαριτσά. Το πρόγραμμα για τη Δόξα αρχίζει να ομαλοποιείται από την έκτη αγωνιστική, οπότε και υποδέχεται το Διγενή.

Η προετοιμασία ενόψει του δύσκολου αγώνα με τους Κώους συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς εκτός επιλογών παραμένει μόνο ο Δημήτρης Ορφανός.