Οι AHEPA HELLAS στηρίζουν την ημερίδα για τον καρκίνο του στόματος

Συνάντηση εργασίας διεξήχθη μεταξύ των εκπροσώπων του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδ/σου «ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδ/σου, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου, όπου αποφασίσθηκε η 1η ημερίδα για τον Καρκίνο του Στόματος στη νέα πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στις 18.00 το απόγευμα να πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόσο η Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδ/σου «ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» κ. Μαρία Κρητικού όσο και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδ/σου κ. Νικόλαος Διακογεωργίου ανέλυσαν εκτενώς το σκοπό της εκδήλωσης και τόνισαν την αναγκαιότητα της ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για τον καρκίνο του στόματος.

Ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου, με μεγάλη χαρά αγκάλιασαν αυτήν την δράση για το πολύ ευαίσθητο αυτό θέμα, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της πολύ σημαντικής αυτής ημερίδας, ως μεγάλος χορηγός.

Ο κ. Γιαννικουρής συνεχάρη τους Προέδρους των συλλόγων για αυτήν την πρωτοβουλία άλλα και για την συνολική τους παρουσία, υπογραμμίζοντας ότι η ενημέρωση και η πρόληψη για τον καρκίνο του στόματος είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. 

Τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου ευχαρίστησαν τους κ.κ. Μαρία Κρητικού και Νικόλαο Διακογεωργίου, που για ακόμα μια φορά δίνεται η ευκαιρία στο Τμήμα HJ-33 Ρόδου να συνδράμει στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Η φιλανθρωπία και η προσφορά στην κοινωνία είναι βασική προτεραιότητα για εμάς και θα συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον, προς όφελος των κατοίκων του νησιού μας.