Το έριξαν στο «διάβασμα» οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου

Τις τελευταίες «πινελιές» στο τακτικό πλάνο, το οποίο θα ακολουθήσουν στο αυριανό ντέρμπι με τον Ιάλυσο στο Οικονομίδειο, έβαλαν χθες ο Πάρης Ανδράλας και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

  Προκειμένου να καταστρώσουν το τελικό σχέδιό τους, τα «ελάφια» «συμβουλεύτηκαν» το βίντεο του πρόσφατου αγώνα των αυριανών αντιπάλων τους στο Κερατσίνι, το οποίο και ανέλυσαν με προσοχή πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησής τους, στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

  Το μεγάλο ερωτηματικό ενόψει ντέρμπι παραμένει η συμμετοχή του Μιχάλη Αυγενικού. Ο 24χρονος μέσος ταλαιπωρείται, από το ματς της πρεμιέρας με τον Ασπρόπυργο, από διάστρεμμα, από το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να το ξεπεράσει μέσα από συνεχείς θεραπείες, ωστόσο τουλάχιστον μέχρι χθες, δεν έδειχνε έτοιμος να επανέλθει. Το κατά πόσο ο Αυγενικού θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ρόδου στο Οικονομίδειο, θα κριθεί λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

 Υπενθυμίζεται, πως εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Μανώλης Ευγενικός.

   Τα παραπάνω είναι και τα μοναδικά προβλήματα που «πονοκεφαλιάζουν» τον Πάρη Ανδράλα, ο οποίος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία σήμερα το πρωί στο βοηθητικό με χαλάρωμα και ακολούθως να ανακοινώσει τα ονόματα των εκλεκτών του.

Μεμονωμένα οι φίλαθλοι

    Για την απόφασή της να μην μετακινηθούν οργανωμένα οι οπαδοί της Ρόδου στο Οικονομίδειο, ενημέρωσε χθες την ΕΛ.ΑΣ. η διοίκηση των «ελαφιών». Όσοι  φίλοι της ομάδας το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεμονωμένα.

Δύσκολο ν’ αγωνισθεί αύριο ο Μιχάλης Αυγενικού (αριστερά) στο Οικονομίδειο
Δύσκολο ν’ αγωνισθεί αύριο ο Μιχάλης Αυγενικού (αριστερά) στο Οικονομίδειο