Τον δήμο Κω συγχαίρει ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

Τον εκπρόσωπό του για την επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων που θα κατατεθούν για τη δημιουργία λογοτύπου του Δήμου Κω, ανακοίνωσε ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

Ο Δήμος Κω πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογότυπου).
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 11-8-2017 ελήφθη η σχετική απόφαση που προβλέπει συμμετοχή εκπροσώπου του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου για τη σύσταση της επιτροπής αξιολόγησης των προτάσεων που θα κατατεθούν.

Η απόφαση του Δήμου Κω είναι τιμητική για τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, και συμβολίζει κατά κάποιον τρόπο τη σημασία της απαραίτητης γνώμης – παρουσίας – άποψης – τεκμηρίωσης του Αρχιτέκτονα για κάθε είδους αισθητικό, επιστημονικό, κοινωνικό και όχι μόνο θέμα - δρώμενο στα Δωδεκάνησα.
Το Διοικητικό  Συμβούλιο του ΣΑΔ αποφάσισε ο εκπρόσωπός του να είναι συνάδελφος από / που δραστηροποιείται στην Κω. Κατόπιν, ο ΣΑΔ έστειλε αντίστοιχη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κοινοποιώντας την προς όλα τα μέλη του.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ήταν η Δευτέρα 25-09-2017. Κατόπιν της (μοναδικής) αίτησής της, η εκπρόσωπός του ΣΑΔ θα είναι η συνάδελφος κ. Αγγελική Στρατικοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου είχε προκηρύξει με επιτυχία πριν από 2 έτη διαγωνισμό για το λογότυπο του Συλλόγου. Σύντομα ο Σύλλογος θα ανακοινώσει το πλαίσιο των επόμενων άμεσων Αρχιτεκτονικών του δράσεων.