Ματαίωση ανάπτυξης στην ποδηλασία...

Ό,τι χειρότερο για την ανάπτυξη της ποδηλασίας μας, αποτελεί η ματαίωση του τοπικού πρωταθλήματος δρόμου για τις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Αφού αναβλήθηκε στις αρχές Σεπτέμβριου λόγω του ότι δεν έδινε άδεια η Τροχαία για την τέλεση του, ορίστηκε να γίνει χθες και σήμερα, στο Κορακόνερο για την ατομική χρονομέτρηση και στο Ζέφυρος όσον αφορά την αντοχή.

Παρόλα αυτά, από την ΤΕ-ΕΟΠ Δωδεκανήσου, λόγω της κακής οικονομικής της κατάστασης, κλήθηκαν εκτάκτως, δύο μέρες πριν την εκκίνηση, τα σωματεία να πληρώσουν τα έξοδα για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Μετά και τις φυσιολογικές αντιδράσεις, που πυροδότησαν σημαντικές εξελίξεις, η διοργάνωση τελικώς δεν θα πραγματοποιηθεί, κι αν ληφθεί υπόψη ότι ματαιώθηκαν από την ΕΟΠ οι Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας, βγαίνει το συμπέρασμα πως το άθλημα πια, ακόμα και στη Ρόδο, παραπαίει, με την Τοπική Επιτροπή να μην μπορεί, όπως φαίνεται, να κάνει κάτι για ν’ αλλάξει κάπως το σκηνικό.
Είναι γεγονός πως, τουλάχιστον αυτή η διοργάνωση, έπρεπε να πραγματοποιηθεί, όπως και να ‘χει, αφού απ’ ό, τι φαίνεται, τα παιδιά στη Ρόδο δεν έχουν κανένα λόγο να κάνουν ποδηλασία…