Κρουαζιερόπλοιο δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Ρόδου

Κρουαζιερόπλοιο δεν κατάφερε  να προσεγγίσει στο λιμάνι της Ρόδου

Κρουαζιερόπλοιο δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1721 ΦΟΡΕΣ

Συνέχισε το ταξίδι του προς το Μαρμαρίς της Τουρκίας

Σε λιμάνι της Τουρκίας κατέπλευσε χτες το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Thomson Dream, μετά από την ανεπιτυχή προσπάθειά του να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ρ» το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στη Ρόδο γύρω στις 7 το πρωί, τηρώντας κανονικά το πρόγραμμά του προερχόμενο από τη Σαντορίνη με 1.486 επιβάτες και 622 άτομα πλήρωμα, αλλά εκείνη τη στιγμή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι και μεγάλος κυματισμός στο λιμάνι.

Ούτε και η συνδρομή του ρυμουλκού μπόρεσε να το βοηθήσει καθώς κατά την προσπάθειά του να το οδηγήσει με ασφάλεια μέσα στο λιμάνι, το ρυμουλκό υπέστη σοβαρή μηχανική βλάβη. Ο καπετάνιος του Thomson Dream αρνήθηκε να επιχειρήσει και πάλι την προσέγγιση του λιμανιού με άλλο ρυμουλκό κρίνοντάς την επισφαλή, με αποτέλεσμα να συνεχίσει το ταξίδι του για το λιμάνι του Μαρμαρίς.

Το 240 μέτρων κρουαζιερόπλοιο με σημαία Μάλτας θα αναχωρούσε στις 5 το απόγευμα από τη Ρόδο για τα Χανιά, όμως τελικά λόγω των καιρικών συνθηκών παρέκαμψε το νησί μας.
Η Thomson στην οποία ανήκει είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Αγγλίας με 50 χρόνια εμπειρίας και διαθέτει τις δικές του κρουαζιέρες, σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επιβατών του. Η Thomson είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που προσφέρει πτήσεις από 19 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και η μόνη εταιρεία, η οποία συμπεριλαμβάνει στην τιμή της κρουαζιέρας, τα φιλοδωρήματα.

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια