Πρέπει να γίνει το σφαγείο στην Κάσο

Την ανάγκη κατασκευής σφαγείου στην Κάσο, επισημαίνει ο αγροκτηνοτροφικός συνεταιρισμός του νησιού, ο οποίος σε επιστολή του προς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Φ. Ζαννετίδη, αναφέρει τα εξής:

“Aγαπητέ συμπατριώτη,
Μετά την πρόσφατη επίσκεψή σας στο νησί μας και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Δημαρχείο την 9/9, αναλάβατε προσωπικά την επίσπευση ενεργειών, προκειμένου να λειτουργήσει το σφαγείο της Κάσου, το συντομότερο δυνατό.

Δυστυχώς, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, υπήρξε μια ανταλλαγή αλληλογραφίας μεταξύ Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Δήμου Κάσου και αναδόχου εταιρείας, η οποία μας επανέφερε στο προηγούμενο μακροχρόνιο καθεστώς απόγνωσης, λόγω της δικαιολογημένης ή μη καθυστέρησης λειτουργίας του σφαγείου, μέσα στο γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και των πολλών αλλαγών στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα στη βούληση τόσο την προσωπική σας, όσο και όλων των εμπλεκομένων για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του σφαγείου Κάσου, αναμένουμε την άμεση παρέμβασή σας, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων.

Η Πρόεδρος
Μαρία Νικολάκη
Ο Ταμίας - Διαχειριστής
Γιάννης Φραγκούλης”.