Τάσος Τσακίρης: «Θα είμαστε διοίκηση άλλα δέκα χρόνια στον Εθνικό…»

Τάσος Τσακίρης: «Θα είμαστε διοίκηση άλλα δέκα χρόνια στον Εθνικό…»

Τάσος Τσακίρης: «Θα είμαστε διοίκηση άλλα δέκα χρόνια στον Εθνικό…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Μήνυμα του προέδρου του συλλόγου, με πολλούς αποδέκτες για την αδιαφορία των Αρχιπολενών

Λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία, ο πρόεδρος του Εθνικού, Τάσος Τσακίρης θέλησε μέσω της Ροδιακής να στείλει το δικό του μήνυμα που αφορά την αδιαφορία περισσότερο από πλευράς των κατοίκων της Αρχίπολης για το σύλλογο.

Μάλιστα δεν διστάζει να αναφέρει πως, η διοίκηση του θα μείνει άλλα δέκα χρόνια, αφού δεν ενδιαφέρονται όσοι πρέπει για το αν… υπάρχει ή όχι ο Εθνικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Τσακίρης:

«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο κι εκπροσωπώντας τη διοίκηση του Εθνικού, να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία αλλά και να διεξαχθεί ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θέλουμε φέτος τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα, αφού την περασμένη περίοδο αναλάβαμε έχοντας δύο βασικούς στόχους: να μη διαλύσει ο Εθνικός και να μπορέσουμε να σωθούμε στην κατηγορία. Τελικώς καταφέραμε μόνο το πρώτο, αλλά φέτος κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Χάρις τις ενέργειες του γενικού μας γραμματέα, Γιώργου Κωστόπουλου ρυθμίστηκε και το θέμα της Εφορίας και πλέον η ομάδα είναι καθαρή. Στο ρόστερ μας έχουμε παιδιά από την Αρχίπολη και τα γύρω χωριά με έναν νέο προπονητή, το Βαγγέλη Πάσχο και μια διοίκηση με έξι μέλη.

Εκτός εμού στη θέση του προέδρου, είναι ο Γιώργος Κωστόπουλος ως γενικός γραμματέας, ο Σάββας Μακρής ως μέλος, που βρίσκεται νυχθημερόν στο γήπεδο για τη συντήρηση και τον ευχαριστούμε, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Στελλάς, που χάρις σ’ αυτόν εξασφαλίστηκε ο ρουχισμός της ομάδας, ο ταμίας Γιώργος Τσίχλης όπως επίσης ο Γιάννης Μοσχούς, πάντα κοντά στο σύλλογο όποτε χρειαστεί. Λόγω δικαιολογημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων των μελών του συμβουλίου, αυτό το διάστημα είμαι εγώ μόνο παρών.

Παρόλα αυτά, δε νοείται ομάδα του χωριού μας επί δέκα χρόνια να κάνει εκδηλώσεις και να μην πετυχαίνει καμία. Δεν γίνεται μόνο ο ένας σύλλογος να διοργανώνει εκδηλώσεις και να μην είναι για το καλό και των δύο κοινές. Δυστυχώς οι κάτοικοι του χωριού μας, δεν ακολουθούν. Δεν γίνεται επίσης τα περισσότερα διαρκείας, που κοστίζουν 30 ευρώ, να έχουν πουληθεί εκτός Αρχίπολης… Αδυνατώ να πιστέψω πως οι ντόπιοι επιχειρηματίες έχουν τόσο οικονομικό πρόβλημα… Παρόλα αυτά, εμείς δεν παρακαλάμε, είμαστε υπερήφανοι.

Η νέα αρχή θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη των τελευταίων ετών. Έχουμε διδαχτεί από τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Όσο για τις «έχθρες» που προέκυψαν από κάποια άτομα στο χωριό, είχαν την ευκαιρία τους να αναλάβουν αλλά δεν φάνηκαν πουθενά… Δεν θα ανεχτούμε άλλη κριτική.

Θα είμαστε στη διοίκηση της ομάδας για τα επόμενα δέκα χρόνια και επειδή ξέρουμε να τιμούμε την ιστορία μας, θα διοργανώσουμε μια γιορτή όπου θα βραβεύσουμε όλους όσοι προσέφεραν στον Εθνικό τα τελευταία 49 χρόνια: ιδρυτές, παράγοντες, προπονητές, παίκτες και όχι μόνο. Θα ήταν όμως παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω όσους βοηθούν και τώρα, όπως τους χορηγούς αλλά και τους κατόχους διαρκείας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω δύο πράγματα: το γήπεδο Αρχίπολης είναι από τα λίγα με τόσες διαφημιστικές πινακίδες και στόχος είναι να διπλασιαστούν, ενώ θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΔ για τη συνεργασία που έχουμε και ειδικά τον πρόεδρο, Παναγιώτη Διακοφώτη».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!