Ο Μανώλης Παπαγιαννίδης είδε την «κόκκινη» γι’ αυτές που δεν έδειξε

Μ’ ένα σαββατοκύριακο αποκλεισμού από τους ορισμούς θα πληρώσει, κατά πληροφορίες, ο διαιτητής Μανώλης Παπαγιαννίδης τους χειρισμούς του μετά τη φάση του 94’ του ντέρμπι των Καλυθιών ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ήταν η στιγμή που ο Παναγιώτης Μαθιός προσπάθησε να εκμαιεύσει σφύριγμα για πέναλτι, το οποίο αρχικά καταλογίστηκε, για να αλλάξει στη συνέχεια ο διαιτητής την απόφασή του μετά από υπόδειξη του βοηθού Δημήτρη Σταυρούλια και να τιμωρήσει τον επιθετικό του Απόλλωνα με κίτρινη κάρτα για «θέατρο». 

Η απόφαση θεωρήθηκε από τον παρατηρητή διαιτησίας, Κώστα Ζαννετίδη, σωστή, όπως θεωρήθηκε καλή και η παρουσία του τρίο σε ολόκληρο το προηγούμενο διάστημα του αγώνα. Σύμφωνα με τον αρχιδιαιτητή, ο Μανώλης Παπαγιαννίδης τα χάλασε στο μικρό χαμό που ακολούθησε με τις εκατέρωθεν εντονότατες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, καθώς όφειλε να στείλει κάποιους στα αποδυτήρια, είτε με κόκκινη κάρτα, είτε δίνοντας εντολή για απομάκρυνσή τους από τον αγωνιστικό χώρο. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής δεν εντοπίστηκαν ιδιαίτερα λάθη, με τους παρατηρητές διαιτησίας να μένουν ικανοποιημένοι.