Οι περιπτεράδες της Ρόδου ετοιμάζουν την πρώτη τους Γενική Συνέλευση

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους αναμένεται να συζητήσουν και να λάβουν αντίστοιχες αποφάσεις, οι ιδιοκτήτες περιπτέρων του νησιού μας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό τους συμβούλιο.

Η 1η Γενική Συνέλευση του Επαγγελματικού Σωματείου Δικαιούχων Ιδιοκτητών και Μισθωτών Περιπτέρων της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου της Ρόδου. Το θέμα που θα απασχολήσει, θα αφορά το νέο κανονισμό περιπτέρων που ετοιμάζεται να εφαρμοστεί.

Όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο, η παρουσία τόσο των μισθωτών όσο και των ιδιοκτητών των περιπτέρων είναι απαραίτητη, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τόσο την αναγκαιότητα της προσαρμογής στα νέα μέτρα όσο και την δαπάνη που επιβαρύνει κατά κύριο λόγο τον ιδιοκτήτη. 

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Σωματείο μας ώστε να μπορέσουν να λάβουν μέρος και στην Γενική μας Συνέλευση, θα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν πριν την έναρξή της ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέχρι τότε, επικοινωνώντας με την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Κατσαμπά Μαρία (τηλ. 6951 820 657).

Στη Γενική μας Συνέλευση θα παρευρεθεί και ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Ρόδου  κ. Πόκκιας Γεώργιος.