Έρευνα για τον θάνατο 47χρονου που αρχικά είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία

«Ανοίγει» ο φάκελος με αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, για το θάνατο 47χρονου πριν από μερικούς μήνες σε χωριό της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει ήδη ζητήσει τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 47χρονου, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέρμα στη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος σε βραχώδη περιοχή. Αν και αρχικά όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν στην άποψη ότι ο 47χρονος είχε προβεί σε αυτή την πράξη οδηγούμενος από προβλήματα που πιθανώς να αντιμετώπιζε, στην εξέλιξη της έρευνας που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν δύνατο να δοθούν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα που προέκυπταν.

Αξιολογώντας δε και τα όσα η οικογένεια είχε καταθέσει τις ημέρες εκείνες, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Μανώλη Μακιάρη,  διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για έναν απόλυτα υγιή άνδρα, χωρίς προβλήματα ψυχολογικά και άλλα και κυρίως ότι ο 47χρονος είχε υψοφοβία.

Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να έβαλε τέρμα στη ζωή του πέφτοντας από βραχώδη περιοχή ύψους 70 τουλάχιστον μέτρων!  Όλα αυτά, προκάλεσαν την άμεση και αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελικής αρχής, στο στόχαστρο της οποίας μπαίνουν πλέον όλα τα στοιχεία της υπόθεσης τα οποία και θα εξεταστούν εξονυχιστικά προκειμένου να δοθούν ακριβής και πειστικές απαντήσεις.
 


Ο δικηγόρος της οικογένειας, Μανώλης Μακιάρης