Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο Καρπαθάκης

Συνεχίζει στην Ανόρθωση  ο Καρπαθάκης

Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο Καρπαθάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 225 ΦΟΡΕΣ

Ένα ακόμα βήμα στην αθλητική του πορεία πραγματοποίησε ο Κώστας Καρπαθάκης που συνεχίζει ταυτόχρονα και την προπονητική του καριέρα στην Κύπρο, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και αφήνει πολύ καλά δείγματα γραφής και στα δυο σκέλη της ενασχόλησής του.

Ο Ροδίτης αθλητής και προπονητής του βόλεϊ, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με τα γαλανόλευκα της Ανόρθωσης, στην οποία έχει προσφέρει πολλά μέχρι τώρα.

Η «Μεγάλη Κυρία» της Κύπρου, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον 29χρονο ακραίο και κεντρικό. Ο γεννημένος στις 21 Απριλίου 1988 αθλητής κατέχει δίπλωμα προπονητή και έχει ασχοληθεί ενεργά με το Beach Volley. To συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 15 Μαϊου 2018.

Ο Καρπαθάκης έχει ύψος 1.90 και βάρος 72 κιλά, ενώ έπαιξε και στον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2011-12. Υπενθυμίζεται πώς ο Κώστας Καρπαθάκης διετέλεσε αθλητής του Διαγόρα και του Ροδίων Αθλησις, ενώ υπήρξε και προπονητής τμημάτων του «γηραιού» της πόλης μας. Είναι εξαίρετος χαρακτήρας κι αυτός είναι ο λόγος, που τον έχουν αγκαλιάσει όλοι οι άνθρωποι του βόλεϊ στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν