Καταδικάστηκε τσιγγάνα για έκδοση εικονικών τιμολογίων στη Ρόδο!

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για αθίγγανη που κατηγορούνταν για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη!

Η αθίγγανη βρέθηκε κατηγορούμενη εξαιτίας ατομικής επιχείρησης που είχε στον Αρχάγγελο της Ρόδου με αντικείμενο εργασιών τα οικοδομικά υλικά και το χονδρικό εμπόριο ειδών τροφίμων και ειδών προικός. 

Σύμφωνα λοιπόν με το κατηγορητήριο, το χρονικό διάστημα 1 Μαρτίου 2001 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2003 η κατηγορούμενη φέρεται να εξέδωσε 71 εικονικά τιμολόγια συνολικής καθαρής αξίας άνω των 400.000 ευρώ προς άλλη συγκεκριμένη επιχείρηση για ανύπαρκτες συναλλαγές. 

Η τελευταία δε επιχείρηση όσο και να αναζητήθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Εφορίας δεν εντοπίστηκε και φαίνεται να μην λειτούργησε ποτέ τόσο στον Αρχάγγελο όσο και σε άλλη περιοχή.

Η αθίγγανη δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και η ίδια καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.