Έτοιμη η Ρόδος, δεκαοκτάδα έβγαλε ο Ανδράλας

Έτοιμη η Ρόδος, δεκαοκτάδα έβγαλε ο Ανδράλας

Έτοιμη η Ρόδος, δεκαοκτάδα έβγαλε ο Ανδράλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς απρόοπτα, που θα μπορούσαν να χαλάσουν τη διάθεση του Πάρη Ανδράλα, κύλησε η χθεσινή, ουσιαστικά τελευταία «γεμάτη», προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ρόδου ενόψει του αυριανού ιδιαίτερα σημαντικού αγώνα με το Λουτράκι, που ξεκινάει στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο τεχνικός των «ελαφιών» δεν έγινε σοφότερος ως προς την ετοιμότητα του τραυματία Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος δούλεψε ως επί το πλείστον ατομικ. Ωστόσο δοκίμασε ξανά στο σημερινό χαλάρωμα και άναψε τελικά το «πράσινο φως» για την είσοδό του στη 18άδα. Εκτός πλάνων παραμένει ο επίσης τραυματίας Μανώλης Ευγενικός.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, στις τάξεις της Ρόδου επικρατεί αισιοδοξία και οι πάντες στην ομάδα πιστεύουν στην πρώτη νίκη της χρονιάς. Περιμένουν δε από το φίλαθλο κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους, να δώσει το παρών στο γήπεδο και να δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα.

Κάλεσμα στον κόσμο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η διοίκηση των "πρασίνων" αναφέρει τα εξής: Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δίνει αύριο ο Α.Σ. Ρόδος, που υποδέχεται στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Α.Ο. Λουτρακίου. Ο πρόεδρος, οι παράγοντες του διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές καλούν το φίλαθλο κόσμο του νησιού να τιμήσει με την παρουσία του την αγαπημένη μας ομάδα και να της δώσει, με τη θερμή και πάντα κόσμια συμπαράστασή του, την ώθηση που χρειάζεται για να φτάσει στην πρώτη φετινή νίκη της.

Οι δεκαοκτώ της αποστολής

Τα ονόματα των δεκαοκτώ εκλεκτών του για το αυριανό παιχνίδι ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας,Πάρης Ανδράλας. Είναι οι Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Πάλλας, Σερτζίνιο, Αποστόλου, Κουρούπης, Λέκκας, Παβίσεβιτς, Αυγενικός, Πινδώνης, Μκρτσιάν, Δημητριάδης, Ζώνας, Καντιμοίρης, Ολιβέιρα, Πότσι και Καμπούρης.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν