Διαγόρας: «Κυανέρυθρος» και ο Γιάννης Καρπαθάκης

Διαγόρας: «Κυανέρυθρος» και ο Γιάννης Καρπαθάκης

Διαγόρας: «Κυανέρυθρος» και ο Γιάννης Καρπαθάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 225 ΦΟΡΕΣ

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ούγκο Πινεϊρο στην αποστολή για το Ζευγολατιό

Δικό του και με τη «βούλα». έκανε τον 23χρονο Γιάννη Καρπαθάκη ο Διαγόρας. Ο ποδοσφαιριστής που καιρό τώρα προπονείται με το «γηραιό» της πόλης μας, ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτησή του χθες και είναι στη διάθεση του Νίκου Παντέλη για το αυριανό ματς στο Κιάτο.

Ο Γιάννης Καρπαθάκης, αγωνίσθηκε για τρία χρόνια στην ομάδα του Ιάλυσου και το καλοκαίρι του 2017 έμεινε ελεύθερος για να διαπραγματευτεί την ένταξη του σε άλλη ομάδα.

Μάλιστα αφού δοκιμάσθηκε στον Αμβρυσσέα Διστόμου, στον οποίο προπονητής ήταν ο γνωστός στο νησί μας Δημήτρης Σκούνας, συμφώνησε να αγωνιστεί εκεί, αλλά στις 6 του Σεπτέμβρη ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας, καθώς ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στο νησί μας.

Ήρθε στη Ρόδο προπονήθηκε με το Διαγόρα και αφού συμφώνησε ανακοινώθηκε από την Διοίκηση χθες.

Στην ανακοίνωση του ο Διαγόρας αναφέρει:
«Ο Γιάννης Καρπαθάκης είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Γ.Σ. Διαγόρας. Ο Ροδίτης 23χρονος μέσος ποδοσφαιριστής, που έρχεται από τον Αμβρυσσέα Δίστομου και έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον Ιάλυσο, προπονείται κανονικά με την ομάδα και είναι στη διάθεση του κ. Νίκου Παντέλη. Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Αμφίβολος ο Ούγκο Πινέιρο
Στο μεταξύ χθες συνεχίσθηκε η προετοιμασία του Διαγόρα για τον αγώνα της Κυριακής στο Ζευγολατιό, με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου. Στόχος και σε αυτό το παιχνίδι, είναι η νίκη.

Ο Νίκος Παντέλης γύμνασε τους παίκτες του σε εντατικούς ρυθμούς, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική και το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Στο τέλος της σημερινής προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα στο Ζευγολατιό.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Παντέλη, ο Ούγκο Πινέιρο, ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, θα αποφασιστεί αν τελικά θα ακολουθήσει την αποστολή ή όχι.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.