Αποχαιρετισμός του τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS στον Διοικητή της Πυροσβεστικής: Μια οφειλόμενη τιμή

«Κύριε Δ/κτα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φίλε Ηλία, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχεις προσφέρει στη ροδιακή κοινωνία».

Με αυτά τα λόγια, ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS, αποχαιρέτησαν τον Πύραρχο Ηλία Τσαπούρα και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στη καριέρα του, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017.

Ο πρόεδρος κ. Γιαννικουρής εκ μέρους του Τμήματος HJ-33 Ρόδου επέδωσε στον κ. Τσαπούρα τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του τμήματος, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στο νησί μας.

Ο κ. Τσαπούρας βαθιά συγκινημένος, αναγνωρίζοντας το έργο που έχει επιτελέσει το Τμήμα HJ-33 Ρόδου, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκτίμηση στο πρόσωπό του και ευχήθηκε υγεία και καλή τύχη σε όλους.   

Στη συνέχεια, σε μια σεμνή τελετή, ακολούθησε η επίσημη υποδοχή των τεσσάρων νέων μελών του Τμήματος Ρόδου, κ.κ. Π. Θαρρενού, Δρ Γ. Παπαντωνάκη, Στ. Παπαποστόλου και Ευ. Τατάκη στο ξενοδοχείο Island Boutique Hotel, στο κέντρο της πόλης.