Πήρε έγκριση το γήπεδο Αφάντου

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον ΑΕΡΑ, ήταν το γήπεδο του και κύρια ο αγωνιστικός του χώρος. Η πραγματικότητα πάντως είναι, πώς σε αυτή την κατάσταση (ακόμα και…με την εικόνα μωσαϊκού που έχει ) δεν είναι δυνατόν να γίνει ποδοσφαιρικό παιχνίδι, όχι μόνο μικρών παιδιών αλλά και ανδρικών ομάδων.

Οι Διοικούντες τον ΑΕΡΑ, πιέζουν τελευταία χρόνια, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο για να μην υπάρχουν τραυματισμοί και μάλιστα σοβαροί, όπως έχουν συμβεί σε άλλα γήπεδα.
Είχαν μάλιστα δει το φως της δημοσιότητας μεγάλες αντεγκλήσεις από παράγοντες και περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι εξέφραζαν τις απόψεις τους για το εν λόγω θέμα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και δη το τμήμα μελετών της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού προγραμματισμού περιβάλλοντος και υποδομών της Διεύθυνσης τεχνικών έργων Δωδεκανήσου, πήρε ωστόσο την απόφαση έγκρισης εκ νέου της μελέτης του έρχου «Χλοοτάπητας γηπέδου Αφάντου» προυπολογισμού 257.000 ευρώ.
Έτσι σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα, που θα διαμορφώσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Αφάντου.

Αναλυτικότερα η απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρει:

«Εγκρίνουμε εκ νέου τη Μελέτη του έργου «χλοοτάπητας γηπέδου Αφάντου» προϋπολογισμού 257.000,00 Ευρώ με ΦΠΑ 24% και τα τεύχη δημοπράτησης σύμφωνα νε το Ν.4412/2016, όπως συντάχθηκαν εκ νέου, ελέγχτηκαν και θεωρήθηκαν από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμο Ρόδου και από το Τμήμα Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως ανωτέρω».

Μωσαϊκό θυμίζει αυτή τη στιγμή ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Αφάντου
Μωσαϊκό θυμίζει αυτή τη στιγμή ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Αφάντου