Κατηγορούνται ότι έκλεψαν  τα πρόβατα που είχαν πουλήσει!

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσουν σήμερα για να απολογηθούν 59χρονος με την 63χρονη σύζυγό του, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη περίπτωση ζωοκλοπής!

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι κατηγορείται ότι αφαίρεσε 120 πρόβατα που είχε πουλήσει σε 25χρονο συντοπίτη του στην Κάρπαθο!
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 25χρονος κτηνοτρόφος, σύμφωνα με την οποία το 2015 είχε αγοράσει 120 πρόβατα από τον 59χρονο και την σύζυγό  του, οι οποίοι είναι επίσης κτηνοτρόφοι.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι εν συνεχεία το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2015 το ζευγάρι του αφαίρεσε τα πρόβατα από το χώρο που βοσκούσαν και τα πήρε σε δικό του χώρο.

Σε βάρος του 59χρονου και της 63χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση ζωοκλοπής από κοινού και αύριο θα δώσουν εξηγήσεις για αυτό, συνοδευόμενοι από τη συνήγορό  τους κα. Δήμητρα Διακοσταυριανού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το ζευγάρι όχι μόνο αρνείται τα όσα του καταλογίζονται αλλά ισχυρίζεται ότι ουδεμία κλοπή έχει διαπραχθεί αφού ο 25χρονος ουδέποτε τους έδωσε χρήματα για την αγορά των προβάτων τους.
Περισσότερες εξηγήσεις αναμένεται να δοθούν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.