Στο Δήμαρχο Ρόδου ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

Στο Δήμαρχο Ρόδου ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

Στο Δήμαρχο Ρόδου ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 391 ΦΟΡΕΣ

Το Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Β’ Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κος Νικόλαος Μανούρης, παρουσία του διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγου κου Νικόλαου Χιονή και του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης κου Γεώργιου Πόκκια, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης του στην ακριτική Δωδεκάνησο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μία ολοκληρωμένη και ουσιαστική συζήτηση για την άριστη συνεργασία του Δήμου Ρόδου, με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο κος Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στο πνεύμα συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια από τις δύο πλευρές, που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν με επιτυχία τα προβλήματα που παρουσιάζονται ξεχωριστά. Διαβεβαίωσε ότι, ο «Δήμος Ρόδου θα συνεχίσει να είναι συμπαραστάτης στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων».

Για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στις ακριτικές περιοχές και για τη θέση του Ελληνικού Στρατού, να βρίσκεται, πάντα, δίπλα στον πολίτη, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γενικός Επιθεωρητής και τόνισε ότι «οι αξιωματικοί και οι στρατεύσιμοι στηρίζουν το έργο της Αυτοδιοίκησης, όποτε απαιτείται, υπηρετώντας τους πολίτες και την κοινωνία».

Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος και ο Γενικός Επιθεωρητής, εκθείασαν τη μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών εθνοφυλάκων, στις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συμβολή τους στην κοινωνική ζωή του τόπου, αυξάνοντας τη δεδομένη προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, στην κοινωνία της Ρόδου.

Τέλος, ο κος Χατζηδιάκος ευχαρίστησε τον κο Μανούρη για την εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ρόδου, του απέμεινε συμβολικά πλακέτα με το έμβλημα της Ρόδου και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη