Ημιμαραθώνιος στην Κάρπαθο

Ο Καρπαθιακός Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας και Αθλητισμού δίνει μεγάλο βάρος φέτος στις διοργανώσεις των αγώνων, αλλά και μέσα από την συμμετοχή, στην αθλητική πρόοδο των μικρών παιδιών.

Όπως  ανακοίνωσε χθες  ο πρόεδρος του, Γιώργος Βασιλαράκης, έχει σαν στόχο τη διοργάνωση των όσο γίνεται περισσότερων αγώνων, αποσκοπώντας φυσικά και στη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και της νεολαίας.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Βασιλαράκης και προκειμένου, «ει δυνατόν να πάρουν μέρος στον αγώνα και παιδιά από τη Ρόδο που έχουν σχέση με την Κάρπαθο, διοργανώνουμε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου  ημιμαραθώνιο 21 χιλιομέτρων, στην απόσταση από το χωριό Σπόα, μέχρι τα Πηγάδια. Ώρα εκκίνησης θα είναι η 9η πρωινή.

Οι δρομείς θα πρέπει να τρέξουν την απόσταση με μέγιστη διάρκεια κάλυψης της τις 5 ώρες. Όσοι πάρουν μέρος στον ημιμαραθώνιο μας, θα πάρουν στο τέλος αναμνηστικά διπλώματα και φανελάκια για τον αγώνα αυτό.

Εμείς έχουμε στο πρόγραμμα μας, να διοργανώσουμε σε τακτά χρονικά συστήματα αθλητικούς αγώνες, με τη συμμετοχή μικρών παιδιών προκειμένου να τα προσελκύσουμε στο χώρο του αθλητισμού».