Με τις καλύτερες εντυπώσεις  έφυγαν οι Δανοί τουρίστες από τη Ρόδο

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν για την πατρίδα τους οι περίπου εκατό Δανοί τουρίστες που επισκέφθηκαν τη Ρόδο στο πλαίσιο ταξιδιού που πραγματοποίησε στο νησί μας η σχολή χορού «Sunshine cowgirl linedance» στην οποία είναι μέλη.

Οι Δανοί φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Filerimos όπου και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο international dance training conference της σχολής τους.

Έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις παροχές και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου καθώς και από την εξυπηρέτηση του προσωπικού και όπως έκαναν γνωστό οι ιδιοκτήτες της σχολής, του χρόνου θα έρθουν ακόμα περισσότερα μέλη.

Εκτιμάται ότι την επόμενη χρονιά, ο αριθμός των Δανών θα είναι τετραπλάσιος από φέτος και θα έρθουν σε δύο γκρουπ στη Ρόδο συνδυάζοντας διακοπές και μαθήματα χορού.
Το πρακτορείο που ανέλαβε τις μετακινήσεις τους είναι το detur.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πέρας των εκπαιδευτικών μαθημάτων στο ξενοδοχείο, ο διευθυντής του Filerimos Γιώργος Ζουρούδης, παρέδωσε στο ζεύγος Sorensen τιμητική πλακέτα, που έγινε με δωρεά του Φωτεινού Αττιτή, ευχαριστώντας τους που επέλεξαν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο παρατέθηκε στο εστιατόριο «Πήγασος» όπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών τουρισμού Ρόδου Κώστας Μάτσης, ενώ στους Δανούς μοιράστηκαν και ελληνικές σημαίες.

Για τη ψυχαγωγία των τουριστών έπαιξαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς οι Γρηγόρης Σταυριανός, Δημήτρης Παπακωνσταντής, Παναγιώτης Θανασούλης από το συγκρότημα White Noise και η Αλεξάνδρα Μάτση από το X Factor.