Ρόδος: «Θηρίο» ο  Ευγενικός, ξανά ατομικό ο Αυγενικού

Ρόδος: «Θηρίο» ο  Ευγενικός, ξανά ατομικό ο Αυγενικού

Ρόδος: «Θηρίο» ο  Ευγενικός, ξανά ατομικό ο Αυγενικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς μπήκε χθες ο 28χρονος επιθετικός

Φρέσκοι και γεμάτοι θετική ενέργεια επανήλθαν χθες στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν το Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Τα «ελάφια» δούλεψαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με τον Πάρη Ανδράλα να υποδέχεται ως το καλό νέο της ημέρας την πλήρη ένταξη στο ομαδικό πρόγραμμα του Μανώλη Ευγενικού.

Η θλάση που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν και το μόνο που απομένει στον 28χρονο επιθετικό, είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ανακτήσει το ρυθμό του, ώστε να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του στο ντέρμπι της 4ης Νοεμβρίου με το Διαγόρα.

Έτσι, ως μοναδικό πρόβλημα έμεινε αυτό του Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος προπονήθηκε και χθες ατομικά, με την προοπτική το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να έχει συνέλθει πλήρως από το διάστρεμμα που «κουβαλάει» από το ματς της πρεμιέρας με τον Ασπρόπυργο και να ενσωματωθεί στην ομάδα.
Το σημερινό ραντεβού του Πάρη Ανδράλα με τους ποδοσφαιριστές του κλείστηκε για τις 10 το πρωί στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

Στην Αθήνα ο άτυχος Ολιβέιρα
Με ευχές για γρήγορα περαστικά και για όσο το δυνατόν συντομότερη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, αποχαιρέτησαν χθες τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ρόδου το Λούκας Ολιβέιρα.

Ο άτυχος Βραζιλιάνος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Λουτράκι, αναχώρησε για την Αθήνα, συνοδευόμενος από το μάνατζέρ του, προκειμένου να εξεταστεί από εξειδικευμένο ορθοπεδικό και να καθοριστεί η ημερομηνία που θα μπει στο χειρουργείο, πιθανότητα στην πρωτεύουσα. Εξυπακούεται πως οι άνθρωποι της Ρόδου θα παραμείνουν στο πλευρό του, προσφέροντάς του κάθε δυνατή βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.