Κώστας Πάττας: «Στόχος μας η παραμονή με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει»

Κώστας Πάττας: «Στόχος μας η παραμονή με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει»

Κώστας Πάττας: «Στόχος μας η παραμονή με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποίηση στον Αστέρα Παστίδας

Σημαντική ήταν η νίκη που σημείωσε ο Αστέρας Παστίδας στο γήπεδο του, εις βάρος του Κλεόβουλου και μάλιστα με το εντυπωσιακό σκορ, 5-4.

Ήταν ιδιαίτερα τονωτική αυτή η νίκη για τη συνέχεια και την επίτευξη του στόχου που θέλουν να πετύχουν οι «κυανόλευκοι» και δεν είναι άλλος, από την δημιουργία μιας καλής ομάδας αφ’ ενός, που να στηρίζεται στο έμψυχο υλικό, προερχόμενο από την Παστίδα και αφ’ ετέρου, στη γρήγορη παραμονή στην Κατηγορία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Πάττας αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κερδίσαμε δίκαια μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κλεόβουλος. Προσπαθήσαμε πολύ και στα 90΄ κι αυτό είναι η αλήθεια.

Σε ότι αφορά τα παράπονα των αντιπάλων για τη διαιτησία, έχουμε κι εμείς. Όσοι ήταν στο γήπεδο, είδαν πώς το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από ανάποδο φάουλ, ενώ στο α΄ μέρος είχαν πάρει κίτρινη κάρτα όλοι οι παίκτες της άμυνας μας. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις και γυρίσαμε ένα ματς, που πολλοί το είχαν χαμένο. Δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει».

Την 7η αγωνιστική ο Αστέρας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Παστίδας τη Δόξα Ψίνθου, με σκοπό να σημειώσει μια ακόμα νίκη και να ανεβεί ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά.

Η προετοιμασία γι’ αυτό το ματς ξεκίνησε από τη Δευτέρα, με απόντα μόνο τον Τάκη Χαριτάκη, ο οποίος θα δώσει κανονικά το παρόν στη συνάντηση με τη Δόξα. Παράλληλα, επέστρεψε στην ομάδα ο Αποστολάτος, ενώ πρόβλημα έχει ο Χ. Αυγενικού που δεν προπονείται στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων