Διακωμώδησαν οι Ροδίτες στα social media την Παλιά Πόλη που πλημμύρισε

"Φωτιά" πήραν σήμερα το μεσημέρι τα social media απο συμπολίτες μας που είδαν για μια ακόμη χρονιά φωτογραφίες με την πλημμυρισμένη Παλιά Πόλη και αποφάσισαν να το... διακωμωδήσουν! 

Δεκάδες συμπολίτες μας, μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο και φυσικά γνωρίζοντας πως δεν κινδύνευσε κάποιος μετά τις πλημμύρες στην Παλιά Πόλη,  εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το... φωτομοντάζ στις φωτογραφίες που απεικόνιζαν το πρωί διάφορα σημεία της Παλιάς Πόλης πλημμυρισμένα. 

Έτσι λοιπόν, στην "Κολόνα" προστέθηκε ο.... Μωυσής που άνοιξε τον δρόμο για να περάσουν οι τουρίστες, ενώ μια άλλη εκδοχή ήταν το τραμπολίνο μαζί με ένα φλαμίγκο.

Στην οδό Ιπποτών, εκτός απο τα νερά, προστέθηκε ένας συμπολίτης μας που κολυμπούσε αναφέροντας "κατέβηκα Παλιά Πόλη για έναν καφέ". 

Όπως φαίνεται, παρά τα όσα λυπηρά συνέβησαν σήμερα, οι χρήστες των  social media αποφάσισαν  να δείξουν και τις ικανότητες τους στο φωτομοντάζ. 

Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω φωτογραφίες : 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βέβαιο είναι πως παρά τις παραπάνω φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως αν μη τι άλλο μας έχει απομείνει χιούμορ, θα πρέπει να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα με την Παλιά Πόλη, που στις έντονες βροχοπτώσεις πλημμυρίζει, και να αποκατασταθούν επιτέλους οι παλιές κακοτεχνίες για να αποφεύγονται τα φαινόμενα σαν το σημερινό.