Διακωμώδησαν οι Ροδίτες στα social media την Παλιά Πόλη που πλημμύρισε

Διακωμώδησαν οι Ροδίτες στα social media την Παλιά Πόλη που πλημμύρισε

Διακωμώδησαν οι Ροδίτες στα social media την Παλιά Πόλη που πλημμύρισε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8078 ΦΟΡΕΣ

Δείτε το φωτομοντάζ με.... πολύ φαντασία και διάφορες εκδοχές

"Φωτιά" πήραν σήμερα το μεσημέρι τα social media απο συμπολίτες μας που είδαν για μια ακόμη χρονιά φωτογραφίες με την πλημμυρισμένη Παλιά Πόλη και αποφάσισαν να το... διακωμωδήσουν!

Δεκάδες συμπολίτες μας, μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο και φυσικά γνωρίζοντας πως δεν κινδύνευσε κάποιος μετά τις πλημμύρες στην Παλιά Πόλη, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το... φωτομοντάζ στις φωτογραφίες που απεικόνιζαν το πρωί διάφορα σημεία της Παλιάς Πόλης πλημμυρισμένα.

Έτσι λοιπόν, στην "Κολόνα" προστέθηκε ο.... Μωυσής που άνοιξε τον δρόμο για να περάσουν οι τουρίστες, ενώ μια άλλη εκδοχή ήταν το τραμπολίνο μαζί με ένα φλαμίγκο.

Στην οδό Ιπποτών, εκτός απο τα νερά, προστέθηκε ένας συμπολίτης μας που κολυμπούσε αναφέροντας "κατέβηκα Παλιά Πόλη για έναν καφέ".

Όπως φαίνεται, παρά τα όσα λυπηρά συνέβησαν σήμερα, οι χρήστες των social media αποφάσισαν να δείξουν και τις ικανότητες τους στο φωτομοντάζ.

Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω φωτογραφίες :

Το βέβαιο είναι πως παρά τις παραπάνω φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως αν μη τι άλλο μας έχει απομείνει χιούμορ, θα πρέπει να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα με την Παλιά Πόλη, που στις έντονες βροχοπτώσεις πλημμυρίζει, και να αποκατασταθούν επιτέλους οι παλιές κακοτεχνίες για να αποφεύγονται τα φαινόμενα σαν το σημερινό.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο