Λεωφορείο της ΡΟΔΑ πήρε φωτιά στο χωριό της Σαλάκου

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί, σε λεωφορείο της ΡΟΔΑ, στο χωριό Σάλακος λίγα λεπτά πριν να γίνει η επιβίβαση των μαθητών που θα μεταφέρονταν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Σορωνής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος όπου βρίσκεται η μηχανή, την ώρα που ο οδηγός επιχειρούσε να στρίψει κοντά στην πλατεία.

Ευτυχώς ο οδηγός αντέδρασε ψύχραιμα, το ακινητοποίησε γρήγορα σε σημείο όπου δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί η φωτιά σε άλλα οχήματα και στη συνέχεια το εγκατέλειψε.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου της Σαλάκου, που έφθασε στο σημείο δίνοντας μάχη για να αποφευσχθούν τα χειρότερα μαζί με τους πυροσβέστες. 

Στο σημείο μετέβη και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΡΟΔΑ κος Παρασκευάς, ο οποίος μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ πριν απο λίγο σημείωσε ότι αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν έπαθε κανείς τίποτα και ότι θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε. Έρευνα για τα αίτια της φωτιά θα διενεργήσει το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Φωτογραφίες απο Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου