Φοίβος: Επιστρέφει δυνατός μετά το χειρουργείο ο Τάσος Φτάκλας

Επιστρέφει σε μικρό χρονικό διάστημα πλέον στο Φοίβο ο Τάσος Φτάκλας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη στους προσαγωγούς, σε μια άκρως πετυχημένη επέμβαση.

Ο νεαρός επέστρεψε χθες όπως έγινε γνωστό στο νησί μας και θα ξεκινήσει σιγά σιγά ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός στην ενεργό δράση, στις αρχές του Δεκέμβρη περίπου.

Αναμένεται σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, να είναι έτοιμος πλέον χωρίς ενοχλήσεις να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να βοηθήσει την ομάδα του. 

Στο μεταξύ την Τρίτη δεν προπονήθηκαν οι παίκτες του Φοίβου, πραγματοποιώντας το καθιερωμένο πλέον ρεπό τους. Θα το πράξουν σήμερα και την Παρασκευή με σκοπό να προετοιμασθούν κατάλληλα για το εκτός έδρας ντέρμπι, που τους φέρνει στον Αρχάγγελο να αντιμετωπίζουν την 7η αγωνιστική, το δεύτερο της βαθμολογίας Άρη. 

Στο ντέρμπι κορυφής ο Σάββας Ορφανίδης δεν έχει να αντιμετωπίσει  κανένα απολύτως πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το ματς για το Φοίβο θεωρείται από τα πιο δύσκολα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να υπερβάλλουν όσοι χρησιμοποιηθούν εαυτό, για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.