Σε μαθητές θα μιλήσει στην Ρόδο η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Σε μαθητές θα μιλήσει στην Ρόδο  η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Σε μαθητές θα μιλήσει στην Ρόδο η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1140 ΦΟΡΕΣ

Εκτός από την κεντρική ομιλία της στην Ρόδο, την ερχόμενη Κυριακή 29 Οκτωβρίου, η Πρύτανης κα Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, το πρωί της Δευτέρας 30 του μηνός, αναμένεται να μιλήσει σε εκατοντάδες μαθητές στον κινηματογράφο Μετροπόλ!

Καταρχήν, υπενθυμίζεται ότι η εξέχουσα αυτή προσωπικότητα της χώρας μας θα βρεθεί στη Ρόδο τις επόμενες ημέρες, προσκεκλημένη του Δήμου καθώς το δημοτικό συμβούλιο θα της απονείμει τιμητική διάκριση για την πολύτιμη προσφορά της στα γράμματα και τον πολιτισμό.

Η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Νωρίτερα, όμως, το πρωί της Δευτέρας, και συγκεκριμένα στις 9:30 η ώρα, έχει προγραμματιστεί ομιλία της κας Αρβελέρ σε πεντακόσιους μαθητές από Λύκεια όλου του νησιού στον κινηματογράφο Μετροπόλ. Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Δωδεκανήσου.

Το κοινό της Ρόδου, πάντως, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ομιλία της Πρυτάνεως, η οποία θα είναι ανοιχτή, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 7:00 το βράδυ στην Παναγιά του Κάστρου (σ.σ. Μεσαιωνική Πόλη). Η ομιλία θα έχει θέμα «Βυζαντινοί και Νεοέλληνες».

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων