Προγραμματισμός για το τουρνουά βετεράνων

Μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση βετεράνων ποδοσφαιριστών θα διεξαχθεί και φέτος, όπως ενημέρωσε επισήμως με ανακοίνωσή του το αρμόδιο για τον αθλητισμό τμήμα του Δήμου Ρόδου.

Πρόκειται για το τουρνουά «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας», το 4ο κατά σειρά, με συμμετοχές συλλόγων από το νησί της Ρόδου.

Μάλιστα μεθαύριο Πέμπτη στις 10.30 το πρωί θα γίνει στη Νέα Αγορά η συνάντηση για τον προγραμματισμό των αγώνων με εκπροσώπους των περσινών ομάδων, της ΕΠΣΔ και του Συνδέσμου Διαιτητών.
Μέσα από την ανακοίνωση, οι διοργανωτές να καλούν και ομάδες βετεράνων που έχουν φέτος τη δυνατότητα και απουσίαζαν τις προηγούμενες τρεις χρονιές, να συμμετάσχουν.

Η ανακοίνωση από το Δήμο Ρόδου για τη διοργάνωση:
«Το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, σας ενημερώνει, ότι μετά από πρόσκληση του καθ’ ύλην Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Ρόδου, κ. Κυριαζή Στέφανου, θα πραγματοποιηθεί ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων-απόψεων για την εύρυθμη έναρξη και τον λεπτομερή προγραμματισμό του 4ου Τουρνουά Παλαιμάχων «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας», την Πέμπτη 02/11/2017, στις 10:30 π.μ., στο γραφείο αρ. 40, Α΄ όροφος Νέας Αγοράς, μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων παλαιμάχων του Νησιού της Ρόδου, που έλαβαν μέρος στο 3ο Τουρνουά (2017-2018), καθώς και  εκπροσώπων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και του Συνδέσμου Διαιτητών Δωδεκανήσου.

Επί τη ευκαιρία, καλούνται επίσης να λάβουν μέρος στη συνάντηση-συζήτηση και ομάδες παλαιμάχων, οι οποίες δεν έλαβαν μέρος στην διεξαγωγή του 3ου Τουρνουά (2016-2017) και θεωρούν ότι θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό βετεράνων ποδοσφαιριστών (προτεινόμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά ομάδα άνω των 25 ποδοσφαιριστών) για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους».