Η LG στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής  και  Tουρισμού Ρόδου

Το τμήμα LG Business Solutions παρουσίασε στους εκπροσώπους των δύο κλάδων τις νέες  επαγγελματικές λύσεις που αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής και συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας.

H LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στην Ρόδο.

Το συνέδριο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού,  Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA), Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ), ενώ αποτελεί συν-διοργάνωση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και τους Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 600 στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου και αρχιτέκτονες. Φέτος, σε συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας του θεσμού με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ARCHISEARCH.gr, μεταξύ των ιδιαίτερα επιφανών ομιλητών ήταν εκπρόσωποι αρχιτεκτονικών γραφείων διεθνούς φήμης από όλον τον κόσμο (όπως Zaha Hadid Architects, UNStudio και MKVDesign) καθώς και το επιμελητικό γραφείο που συνεργάζεται με το Design Museum of London και οι ειδικοί στο Hotel Curating Double Decker.

Εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, η κα. Βασιλική Καραδήμου, B2B Sales Assistant Manager της LG Electronics Ελλάς παρουσίασε τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις Ιnformation Display, ενώ ο κ. Βάιος Μπλάτζιος, Air Conditioning & Energy, Hotel Sales Engineer μίλησε στους παρευρισκομένους για τις λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αναλύοντας τα οφέλη των προϊοντικών προτάσεων της LG τόσο για τους αρχιτέκτονες, όσο και για τους ξενοδόχους.

Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα εξειδικευμένα προϊόντα της LG για τις ξενοδοχειακές μονάδες, τις OLED Hotel TVs και OLED Digital Signage, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία OLED με τον εξαιρετικά λεπτό σαν χαρτί Wallpaper σχεδιασμό και ένα πλήθος προηγμένων τεχνολογιών. Για τους ξενοδόχους, οι OLED ξενοδοχειακές λύσεις της LG αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη, τόσο στο δωμάτιο φιλοξενίας όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, με ιδιαίτερης αισθητικής digital signage λύσεις, όπως Wallpaper, In-Glass Wallpaper, και Double-Sided οθόνες. Οι οθόνες αυτές ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές απαιτήσεις του κοινού ενώ προσδίδουν μία σύγχρονη απλότητα στον διάκοσμο του χώρου αναβαθμίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Λαμβάνοντας υπόψη την αειφόρο ανάπτυξη των ξενοδοχειακών μονάδων, οι επαγγελματικές προτάσεις της LG παρέχουν προηγμένες Infotainement λύσεις που αντικαθιστούν πληθώρα διαφημιστικών υλικών βελτιστοποιώντας τα κόστη και τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Ως προς τις τεχνολογικές λύσεις κλιματισμού και ενέργειας, παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα του νέου VRF MULTI V 5, το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς MULTI V, των μονάδων Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού και των συνδυαστικών λύσεων συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και χώρου στα μηχανοστάσια.

Οι λύσεις ξενοδοχειακού κλιματισμού της LG είναι παράλληλα φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους, δεν εκλύουν καυσαέρια και συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας.

Επιπλέον, οι αρχιτέκτονες ενημερώθηκαν για την ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων κλιματισμού μικρών διαστάσεων που πληρούν εξειδικευμένους αρχιτεκτονικούς περιορισμούς και προσφέρονται για κρυφές εφαρμογές.

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Στο αποκλειστικό B2B site της LG Electronics Hellas, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr/business και στη νέα εφαρμογή ‘LG C–Display Customer’, διαθέσιμη στο Google App Store, μπορείτε να βρείτε αναλυτική πληροφόρηση για τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, αποκτώντας αμεσότερη επαφή και εξειδικευμένη ενημέρωση για τα προϊόντα που διαθέτει η LG Electronics για τις επιχειρήσεις. Ακολουθήστε μας στο νέο LinkedIn profile της LG Electronics Hellas Business Solutions για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα.
Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 47,9 δισ. USD (55,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2016.

Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων.

Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2016. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com