Με βαθμούς στις … αποσκευές ο Αστέρας Μασσάρων

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Αστέρας Μασσάρων όσον αφορά το β’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία, έχοντας μαζί με την Αθλέτικο και την Κύπρο, δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.

Η δεύτερη απ’ αυτές επιτεύχθηκε για τους Μασσαρενούς χθες στη Νίσυρο με το επιβλητικό 4-1 κόντρα στον Πολυβώτη, μια από τις δυνατές ομάδες  στην έδρα της. Στο 24’ ο Λευτέρης Πλαγγέντης έκανε με σουτ το 0-1  και τα τέρματα των φιλοξενούμενων διπλασιάστηκαν με πλασέ του Γιώργου Πλαγγέντη πέντε λεπτά αργότερα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Φωτεινής έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μετά και την κεφαλιά του, σκοράροντας για το 1-2, αλλά στο 49’ ήρθε πολύ γρήγορα η… απάντηση από τον Αστέρα χάρις σε εύστοχο σουτ του Λευτέρη Πλαγγέντη για το 1-3. Το τελικό πια σκορ διαμορφώθηκε από τον Αλιάι στο 75’ με πλασέ.

Καλή ήταν η διαιτησία του Βασίλη Βλάχου και των βοηθών του, Τσέτσου και Αυγενικού.

Πολυβώτης: Κετσές, Χαρτοφύλλης Ν., Πάπα (77’ Ορσάρης), Κυπραίος, Πατρίκης, Σφακιανός, Παπαδάκης (57’ Καρακωνσταντίνος), Φωτεινής, Χατζηνικολάου, Κακιάς (62’ Οικονόμου), Χαρτοφύλλης Π. (88’ Καραγιάννης).

Αστέρας: Φαρμακαλής, Πέθακας, Σότα (77’ Δημητριάδης), Πονιάς, Κιλασίν, Χατζημανώλης (82’ Λούππος), Στογιανούσκι, Πλαγγέντης Ε., Αλιάι (89’ Λουκαράς), Κοτσίκος, Πλαγγέντης Γ.