Στη διάθεση του ΤΟΔ Τσοπανάκης και Παρχαρίδης

Εκτός ορισμών αναμένεται να μείνουν, το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι Σάββας Τσοπανάκης και Περικλής Παρχαρίδης, καθώς τέθηκαν στη διάθεση του ΤΟΔ για τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ο πρώτος διηύθυνε το ματς ΑΕΡΑ-Κλεάνθης, με τον παρατηρητή του, Βασίλη Τσαγγάρη, να του χρεώνει το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας των Καλυθιών στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων.

Ο δεύτερος ήταν διαιτητής του αγώνα ΔΙ.ΑΣ.-Κατταβιά, έχοντας ως παρατηρητή τον Άγγελο Αλεξίου και παραπέμφθηκε για τον κακό χειρισμό του στη φάση του πρώτου γκολ της Κατταβιάς. Η τελική απόφασή του να κατακυρώσει το τέρμα των φιλοξενούμενων, ήταν μεν ορθή, ωστόσο μέχρι να… βγάλει άκρη μεσολάβησε όσος χρόνος χρειαζόταν για να προκληθεί αναστάτωση.

Σημειώνεται, πως ο Κώστας Ζαννετίδης, παρατηρητής του Δημήτρη Ατσικνούδα στο παιχνίδι Ηρακλής Μαριτσών-Κλεάνθης, αξιολόγησε την παρουσία τόσο του διαιτητή, όσο και των βοηθών του, ως καλή. Τα όποια μικρολάθη έκαναν δεν επηρέασαν την εξέλιξη, πόσω δε μάλλον το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.