Για κατάχρηση σε ασέλγεια κατηγορείται 36χρονος Χαλκίτης

Για κατάχρηση σε ασέλγεια  κατηγορείται 36χρονος Χαλκίτης

Για κατάχρηση σε ασέλγεια κατηγορείται 36χρονος Χαλκίτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 905 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει την προσεχή Δευτέρα, 36χρονος από τη Χάλκη ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, παράνομη βία και παράνομη παρακράτηση σε βάρος ανήλικου παιδιού.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει τον περασμένο Γενάρη στην Κω και αναβλήθηκε, ωστόσο το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης κ.κ. Γιώργος Κυπραίος και Γιώργος Λαμπαδάκης για άρση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης μετάβασης του στη Χάλκη, που είχε επιβληθεί μετά την απολογία του στον 36χρονο.

Σε ότι αφορά τους λοιπούς όρους της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης ποσού 3000 ευρώ, καθώς και της παραμονής του στον ίδιο χώρο με οποιοδήποτε ανήλικο χωρίς τη παρουσία άλλου ενηλίκου, διατηρούνται ως έχουν.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία που έκανε πριν από έξι χρόνια σε βάρος του 36χρονου ο πατέρας του 10χρονου κοριτσιού, αλλά και τις εν συνεχεία καταθέσεις που έδωσε η μικρή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 14 Ιουνίου 2011 ο 36χρονος φέρεται να κάλεσε την ανήλικη σπίτι του, της έδεσε τα χέρια πίσω από τη πλάτη με καλώδιο και τα μάτια με μία φανέλα, την μετέφερε κουβαλώντας την στα χέρια σε υπνοδωμάτιο και εκεί ασέλγησε σε βάρος της.

Πάντως ο 36χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ακόμη και ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου είχε βρεθεί μετά την σύλληψή του, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι την ημέρα εκείνη βρισκόταν σπίτι του με φίλο του κάνοντας εργασίες επισκευής της τηλεόρασης του όταν ήρθε η ανήλικη και του ζήτησε να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του προκειμένου να του τα πάρει σε καφενείο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Πράγματι της έδωσε τα κλειδιά και της ζήτησε να έρθει λίγο αργότερα όταν θα τελείωνε τη δουλειά που έκανε προκειμένου να της δώσει γλυκά για να πάρει σπίτι της.

Ο 36χρονος ισχυρίστηκε πως συνήθιζαν κάτι τέτοιο και έτσι όταν το παιδί επέστρεψε τη ρώτησε αν της αρέσει το γλυκό κεράσι και όταν εκείνη του απάντησε αρνητικά τότε αποφάσισε να της κάνει ένα «παιχνίδι» το οποίο και δήλωσε ότι παρεξηγήθηκε.

Ο ίδιος τόνισε ότι ουδέποτε έδεσε την ανήλικη κάτι που φαίνεται και από την έκθεση που έχει γίνει ενώ τόνισε τις αντιφάσεις που υπάρχουν στις δύο καταθέσεις του παιδιού.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του