Το Καζούλλειο στο “Ρόδος για την ζωή”

Το Καζούλλειο στο “Ρόδος για την ζωή”

Το Καζούλλειο στο “Ρόδος για την ζωή”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 788 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την Κυριακάτικη συγκέντρωση της 5ης Νοέμβριου 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Ρόδου ‘’ Καζούλλειο’’, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θέλοντας να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της διοργάνωσης, συμμετέχουν στη δράση ‘’η Ρόδος για την ζωή’’.

Η πλειοψηφία των μαθητών του σχολείου, διακατεχομένη από το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς αισιοδοξεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση του Παθολογοανατόμου τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, που είναι ο απώτερος στόχος του φετινού φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου.

Επίσης, η φετινή εκδήλωση έχει ως αντικείμενο την προσπάθεια ανάδειξης της άξιας για έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου. Αισιοδοξούμε, ότι αυτή η εθελοντική δράση, εκτός των προαναφερθέντων, θα δώσει ηθική χαρά σε συμμετέχοντες και θεατές και ακόμη, θα αποτελέσει πόλο έλξης για περισσότερες συμμέτοχες στην επομένη διοργάνωση.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο εθελοντισμός λειτουργεί, άλλωστε,ως ιδανικό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές,καθώς αναδεικνύει την αξία της συμμετοχής και του ενδιαφέροντος.

Επιτρέπει μαλιστα, κυρίως στους νέους να αντιληφτούν πως η δική τους δράση και η συνδρομή των συμπολιτών τους είναι αναγκαία για την αφύπνιση του συλλογιστικού πνεύματος και την ανάπτυξη του ‘’εμείς’’ έναντι του ‘’εγώ’’.

Διαβάστε ακόμη

Μαθήτριες και μαθητές του Γυμνασίου Παραδεισίου έβαψαν πασχαλινά αυγά για τη Δομή Συσσιτίου του δήμου

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!