Δικάζεται Αλβανός για ναρκωτικά

Δικάζεται Αλβανός  για ναρκωτικά

Δικάζεται Αλβανός για ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 448 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει 33χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Η υπόθεση είχε διαλευκανθεί πριν από οχτώ χρόνια από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, οι οποίοι εκτός από τον 33χρονο είχαν συλλάβει και δύο ακόμη ανήλικους έλληνες ηλικίας τότε 16 και 17 ετών αντίστοιχα.

Ως προς τους δύο τελευταίους η υπόθεση διαχωρίστηκε και έτσι στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει στις 8 Νοεμβρίου μόνο ο 33χρονος Αλβανός.

Οι δύο ανήλικοι και ο αλλοδαπός είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου στις 13 Νοεμβρίου 2009, για κατοχή ναρκωτικών αλλά και για άλλες παρανομίες.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 17χρονος είχε στην κατοχή του ηρωίνη βάρους 0,6 γραμμαρίων, ενώ ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγούσε αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ότι εκλάπει στις 3 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς.

Αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς ο 33χρονος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη μετά από καταδίωξη. Εντός του αυτοκινήτου που αυτός οδηγούσε βρέθηκαν 2,6 γραμμάρια ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ηρωίνης. Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να βρεθούν στο σπίτι του διάφορα τιμαλφή και το ποσό των 1.440 ευρώ.

Σε νέα έρευνα στο σπίτι του τότε 16χρονου είχαν βρεθεί 6 ναρκωτικά χάπια τα οποία όπως δήλωσε είχε προμηθευτεί από τον 33χρονο.
Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ ναρκωτικά και χρήματα, όπως και 3 κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Μετά την απολογία τους ο τότε 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στον επιμελητή ανηλίκων και ο τότε 17χρονος χωρίς όρους. Αλλά και ο 33χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης του κάθε 1η και 15η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης ποσού 3000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο