Χόρεψε στη... βροχή ο Ποσειδώνας Καρπάθου

Χόρεψε στη... βροχή  ο Ποσειδώνας Καρπάθου

Χόρεψε στη... βροχή ο Ποσειδώνας Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Με το εμφατικό 5-0 δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στην κυριαρχία του εντός έδρας στη Δόξα Ψίνθου

Στη Δόξα Ψίνθου… ξέσπασε προχθές ο Ποσειδώνας και πήρε τη νίκη στην Κάρπαθο με το 5-0, που δείχνει πεντακάθαρα την κυριαρχία του, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος μιας αναμέτρησης, η οποία ξεκίνησε μισή ώρα πιο αργά εξαιτίας καθυστέρησης στη πτήση από Ρόδο.

Στη σύνθεση των γηπεδούχων ξεκίνησε ο Λευτέρης Δράκος, το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, ενώ στον πάγκο των Ψινθενών ήταν ο νέος τεχνικός, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος. Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά από σουτ του Τσιαβέλη στο 10’ και κεφαλιά του Δράκου πέντε λεπτά πριν τη λήξη του, ο Ποσειδώνας πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση κι έδειξε πως δύσκολα θα έχανε το «τρίποντο».

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και η βροχή στην Κάρπαθο, με τον Ποσειδώνα να… χορεύει στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει άλλα τρία τέρματα, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου πια στη νίκη. Το 3-0 έγινε στο 50’ με πλασέ του Λαδένογλου ενώ με πανομοιότυπο τρόπο σκόραραν οι Καραναστάσης και Ναγκολούδης στο 67’ και το 88’ αντιστοίχως.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Σπάρταλης με βοηθούς τους Κούτση και Αντωνά.

Ποσειδών: Γαλάνης, Κεσίδης, Σπυριδάκης, Κούτολο, Χατζημανώλης, Καουκάκης (78’ Φράγκος), Τσιαβέλης (84’ Χατζηγεωργίου), Δράκος (81’ Ναγκαλούδης), Κοντονικόλαος, Λαδένογλου, Νασόπουλος (69’ Καραναστάσης).
Δόξα: Κοντογιωργάκης (44’ Χάλαντας), Ορφανός, Κώστας, Τσούλλος, Μήτρου, Τσοπάνογλου, Αθηναίος, Μέντος, Καρίκης, Στεφανάκης, Μάστορας (51’ Πετράς).

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνημα στα Πανελλήνια του στίβου από την Πάτρα και το Κ18

LFC Ιάλυσος: Άλλες εννέα ανανεώσεις

Οι νικητές στους σχολικούς αγώνες κολύμβησης δημοτικών

Απόλλων Καλυθιών: Ενισχυμένος και με τον Μαντικό

Μπαράζ Γ' Εθνικής: Ορίστηκαν οι διαιτητές αλλά…

Ανδρέας Μπιλιάς: «Μέσα από τη δουλειά να γίνουμε ομάδα!»

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Με δίδυμο προπονητών ο ΟΦ Ιστρίου

Το Σαββατοκύριακο ο επόμενος αγώνας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου