Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βαρδέλλης

Απεβίωσε το Σάββατο  σε νοσοκομείο των Αθηνών σε ηλικία 79  ετών ο γνωστός Ροδίτης έμπορος αυτοκινήτων  Μιχαλης Βαρδέλλης  μετά απο άνιση μάχη που εδινε καθημερινά  για την υγεία του διάρκειας σχεδόν δύο  μηνών .

Αναγωρίσιμο και αγαπητό στέλεχος της κοινωνίας μας με πλούσια δραστηριότητα στον χώρο της αντιπροσώπευσης αυτοκινήτων και μηχανών ο εκκλιπών ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος της γνωστής οικογενείας εμπόρων, που ιδρυσε ο Νικόλαος Βαρδέλλης απο τους πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης των νησιών μας την δεκαετία του ‘50.

Παίρνοντας τη σκυτάλη οι διάδοχοί του Πάρης (επίσης αποβιώσας  σχετικά νωρίς  ) και ο  Μιχάλης συνεχίσανε έως και σήμερα την ανάπτυξη και διατράνωση της εταιρείας Ν Βαρδέλλης & Σια ΑΕ έχοντας  συνάψει συνεργασίες με αυτοκινητοβιομηχανίες κολοσσούς  όπως μεταξύ άλλων πολλών η MAZDA, η SUZUKI,  η RENAULT.

Αριστος οικογενειάρχης συμπαθής και ευχάριστος με τις παρέες του παρέδιδε μαθήματα ήθους, συνέπειας  σεμνότητας και ταπεινότητας  στις συνεργασίες του και στις σχέσεις του. Ευτύχησε να δεί τα παιδιά του Βαλασία και Φερενίκη να πετυχαίνουν στην επαγγελματική τους δραστηριότητα και να του χαρίζουν αυτού και της συζύγου του Μαρίας χαρές με την απόκτηση τριιών  εγγονιών.


  Απώλεια για την οικογένειά του και για την κοινωνία μας, άνθρωπος που πρόφερε πρόθυμα και ανιδιοτελώς , από τους τελευταίους της παλιάς σχολής ,ας είναι ελαφρύ το Ροδίτικο χώμα που θα τον σκεπάσει.