Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βαρδέλλης

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βαρδέλλης

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βαρδέλλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6909 ΦΟΡΕΣ

Απεβίωσε το Σάββατο σε νοσοκομείο των Αθηνών σε ηλικία 79 ετών ο γνωστός Ροδίτης έμπορος αυτοκινήτων Μιχαλης Βαρδέλλης μετά απο άνιση μάχη που εδινε καθημερινά για την υγεία του διάρκειας σχεδόν δύο μηνών .

Αναγωρίσιμο και αγαπητό στέλεχος της κοινωνίας μας με πλούσια δραστηριότητα στον χώρο της αντιπροσώπευσης αυτοκινήτων και μηχανών ο εκκλιπών ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος της γνωστής οικογενείας εμπόρων, που ιδρυσε ο Νικόλαος Βαρδέλλης απο τους πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης των νησιών μας την δεκαετία του ‘50.

Παίρνοντας τη σκυτάλη οι διάδοχοί του Πάρης (επίσης αποβιώσας σχετικά νωρίς ) και ο Μιχάλης συνεχίσανε έως και σήμερα την ανάπτυξη και διατράνωση της εταιρείας Ν Βαρδέλλης & Σια ΑΕ έχοντας συνάψει συνεργασίες με αυτοκινητοβιομηχανίες κολοσσούς όπως μεταξύ άλλων πολλών η MAZDA, η SUZUKI, η RENAULT.

Αριστος οικογενειάρχης συμπαθής και ευχάριστος με τις παρέες του παρέδιδε μαθήματα ήθους, συνέπειας σεμνότητας και ταπεινότητας στις συνεργασίες του και στις σχέσεις του. Ευτύχησε να δεί τα παιδιά του Βαλασία και Φερενίκη να πετυχαίνουν στην επαγγελματική τους δραστηριότητα και να του χαρίζουν αυτού και της συζύγου του Μαρίας χαρές με την απόκτηση τριιών εγγονιών.


Απώλεια για την οικογένειά του και για την κοινωνία μας, άνθρωπος που πρόφερε πρόθυμα και ανιδιοτελώς , από τους τελευταίους της παλιάς σχολής ,ας είναι ελαφρύ το Ροδίτικο χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη