Ροδίτισσα στην τελική πεντάδα για το βραβείο Arts & Design

Με ένα ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ και ένα ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ταξιδεύουμε για την ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ “GIWA” στις 9 Δεκεμβρίου 2017 στο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ του Λονδίνου!

Η αγάπη και η στήριξη όλων σας ανέδειξε την Ρόδια κα Αικατερίνα Λέγγου στην τελική πεντάδα των υποψηφίων για το βραβείο Αrts & Design, δίνοντας μας έτσι άλλη μια ευκαιρία να προβάλουμε το μοναδικό έργο της Παιδικής Πινακοθήκης έξω από τα Ελληνικά σύνορα και να στείλουμε στον κόσμο ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον των παιδιών μας!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που στηρίζετε το ονειρεμένο μας ταξίδι!
Με σήμα κατατεθέν τα φτερά της Νίκης της Σαμοθράκης, τα GIWA είναι ένας θεσμός που σκοπό έχει να αγκαλιάσει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες Ελληνίδες παγκοσμίως.

Καταξιωμένες Ελληνίδες από κάθε γωνιά του πλανήτη καλούνται να πιστέψουν στον εαυτό τους και να τον επιβραβεύσουν μέσα από τον θεσμό αυτό.
H τελετή απονομής είναι το πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς, που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκεμβρίου του 2017.

Σε μια εποχή κατά την οποία η αριστεία στην Ελλάδα θεωρείται προνόμιο υπό καταδίωξη, τα Greek International Women Awards δημιουργήθηκαν με σκοπό να αποδείξουν ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις των Ελληνίδων και Κύπριων γυναικών ανά τον κόσμο συνεισφέρουν καθοριστικά στην εξέλιξη του Κόσμου.

Αναγνωρισμένες προσωπικότητες κύρους, αποτελούν την κριτική επιτροπή των βραβείων, με στόχο την απόλυτη αντιπροσώπευση των αξιών των βραβείων GIWA: Αριστεία, Εγκυρότητα, Σεβασμός, Παραγωγικότητα, Υπευθυνότητα, Διαφάνεια και Ήθος.