«Βυθίστηκε» στα 6.75 μ. ο Κολοσσός

Εξήντα δύο πόντους σημείωσε ο Κολοσσός H Hotels στο Λαύριο ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια ο μέσος όρος του ήταν 78. Σημαντικό μερίδιο στη φτωχή συγκομιδή του περασμένου Σαββάτου, είχε το απογοητευτικό ποσοστό από τη γραμμή του τριπόντου. 

Η ομάδα της Ρόδου είναι η δεύτερη στην κατηγορία με τα λιγότερα εύστοχα σουτ (27 μαζί με τον Άρη, 24 έχει ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος) κι επίσης η δεύτερη χειρότερη σε ποσοστό (27,27% μαζί με την ομάδα της Λάρισας, πάνω μόνο από το 26,21% του Άρη).

Με τα τρία εύστοχα που είχε, απέφυγε οριακά την ισοφάριση της αρνητικής επίδοσης της σεζόν την οποία μοιράζονται με δύο σουτ οι Άρης (1η), Λαύριο (2η) και Γυμναστικός Λάρισας Φάρος (3η αγωνιστική). Το ίδιο και στο ποσοστό ευστοχίας αφού σούταρε με 13,63% ενώ αρνητικό ρεκόρ περιόδου είναι το 10% που είχε το Λαύριο Megabolt στο παιχνίδι στα Τρίκαλα.

Με την ήττα του στο Λαύριο, ο Κολοσσός H Hotels έχασε την ευκαιρία να κάνει κάτι που έγινε μόνο το 2011, να αρχίσει δηλαδή το Πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες στις πέντε αγωνιστικές. Τότε είχε αρχίσει με 4/4 κάνοντας ένα ρεπό στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και έχασε στην 6η.