Συμφώνησε με Μαρκάκη ο Ιάλυσος

Μετά από συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους προπονητές, η διοίκηση του Ιάλυσου κατέληξε στον Αντώνη Μαρκάκη ως αντικαταστάτη του Χρήστου Αβεκλούριου στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων υποδομής.

Η λύση συνεργασίας Ιάλυσου και Αβεκλούριου την περασμένη εβδομάδα αφορούσε σε λόγους υγείας του νεαρού προπονητή κι έμειναν «ακέφαλα» αρκετά τμήματα του συλλόγου τα οποία έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο και ήταν απαραίτητη η συμφωνία με νέο προπονητή.

Έτσι, χθες το απόγευμα ο Αντώνης Μαρκάκης έδωσε τα χέρια με τους υπεύθυνους του σωματείου, πήγε στο κλειστό της Ιαλυσού, γνωρίστηκε με τα παιδιά που θα κοουτσάρει στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και φυσικά έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Ο Μαρκάκης αναλαμβάνει την ομάδα παίδων του Ιάλυσου, τους παμπαίδες καθώς και τμήματα κατηγορίας μίνι και σούπερ μίνι.

Τελευταία φορά που είχε καθήσει σε πάγκο ομάδας ήταν πέρσι, στον ΓΣ Δωδεκάνησος.

Στο instagram ο Ιάλυσος!

Τη δική του σελίδα στο instagram απέκτησε ο μπασκετικός Ιάλυσος (ialysosbasketballclub) πριν από λίγες μέρες και μέσω αυτής οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθούν στιγμιότυπα από αγώνες όλων των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη των αναμετρήσεων.

ο Αντώνης Μαρκάκης με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του Ιάλυσου, Δημήτρη Λιαμή.
ο Αντώνης Μαρκάκης με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του Ιάλυσου, Δημήτρη Λιαμή.