Συνάντηση με τον δήμαρχο είχε ο γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βασίλης Καταβενάκης

Συνάντηση με τον δήμαρχο είχε ο γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βασίλης Καταβενάκης

Συνάντηση με τον δήμαρχο είχε ο γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βασίλης Καταβενάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο πραγματοποίησε χθες ο Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Βασίλης Καταβενάκης.

Αφορμή για την επίσκεψη αυτή αποτέλεσαν οι προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου στις 26 Νοεμβρίου.

Έτσι χθες το μεσημέρι ο κ. Καταβενάκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους στο ΔΣΡ, Γεώργιο Λαμπαδάκη και Χρυσάνθη Κούρου, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Ρόδου και συνάδελφό τους Φώτη Χατζηδιάκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, αναπτύχθηκαν οι εκατέρωθεν προβληματισμοί και προτάσεις σχετικά με τη συνεργασία δήμου και δικηγορικού συλλόγου σε θέματα που απασχολούν το σύνολο των δημοτών του νησιού μας και οι τρόποι που όλοι οι φορείς μπορούν να προσφέρουν για τον κοινό σκοπό, ο καθένας από το δικό του θεσμικό ρόλο.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ο Δήμαρχος για το θέμα του κυκλοφοριακού της πόλης μας και για το δικαστικό μέγαρο, μετά από μια κατατοπιστική ενήμέρωση που του έγινε από τους συναδέλφους του επί των θεμάτων αυτών, εξέθεσε τον δικό του προγραμματισμό και συλλογιστική για τη δημιουργία δικαστικού πάρκου και την απομάκρυνση της πυροσβεστικής από το κέντρο της πόλης , λύση που περιλαμβάνεται και στις δικές τους δημοσιευμένες θέσεις και προτάσεις .

Διαβάστε ακόμη

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου