Τίτλοι τέλους για Πετρούση στον Ιάλυσο

Παρελθόν αποτελεί από τον Ιάλυσο ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Πετρούσης,  ο οποίος είχε αποκτηθεί στις 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής  το Σάββατο και λίγο πριν πετάξει για την Αθήνα η αποστολή, «δήλωσε τραυματίας» καθώς έβλεπε πώς δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του.

Διοίκηση και παίκτης συναντήθηκαν κι έλυσαν τη συνεργασία τους.

Πέρα από αυτό ο Κώστας Βασιλακάκης  γύμνασε και χθες τους παίκτες του, στο γήπεδο της Παστίδας αυτή τη φορά και όπως ειπώθηκε σχετικά το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, καθώς το «Οικονομίδειο» δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Τελικά κατέθεσε ένσταση

Ο Ιάλυσος είναι από την Τρίτη το βράδυ στο.. κυνήγι της κατάκτησης των τριών βαθμών στο ματς με τον Ασπρόπυργο το οποίο τελείωσε 1-1. Η διοίκηση την Τρίτη το βράδυ κατέθεσε ένσταση, γιατί στο παιχνίδι με την ομάδα του Ασπροπύργου δεν υπήρχε γιατρός αγώνα.

Μάλιστα γύρω στο 10ο λεπτό, όπως αναφέρθηκε σχετικά- ο Παφιάκης ζήτησε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό, αλλά…μάταια! Δεν υπήρχε πουθενά… Γιατρός ορίστηκε όπως έγινε γνωστό, αλλά δεν παρουσιάσθηκε. Εκείνο που «καίει» τον Ασπρόπυργο είναι, πώς στο φύλλο αγώνα αναγράφεται,  πώς δεν υπήρχε γιατρός στο παιχνίδι. Ο παρατηρητής αγώνα ενημέρωσε τον διαιτητή πώς για ένα συμβάν βρισκόταν στην εξέδρα .Την θέση του πήρε στο παιχνίδι ο φυσιοθεραπευτής των γηπεδούχων, ο οποίος είναι μασέρ, αλλά δεν είναι αναγνωρισμένος(!!!).

Η ένσταση στηρίζεται βέβαια στο άρθρο 16 του ΚΑΠ