Προγραμματίζεται η «Χειμερινή Συνάντηση»

Θεσμός έχει γίνει η «Χειμερινή Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού» του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 από το 2012 και μετά, κατά την οποία βρίσκονται στη Ρόδο σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος με σκοπό να δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους στα παιδιά και να συμβάλλουν ώστε να παραμείνουν κοντά στον αθλητισμό. 

Η αρχή έγινε με προσκεκλημένη τη Νικόλ Κυριακοπούλου, προτού πάρει τη μεταγραφή για τον σύλλογο, και ακολούθησαν οι Βούλα Πατουλίδου, Κώστας Δουβαλίδης, Κώστας Φιλιππίδης, Νίκη Ξάνθου με αποκορύφωμα την παρουσία τον περασμένο Ιανουάριο της Βραζιλιάνας Φαμπιάνα Μούρερ, παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο επί κοντώ με διακρίσεις σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και σ’ αυτά της Λατινικής Αμερικής. 

Φέτος η συνάντηση αυτή θα γίνει το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, δηλαδή, 27-28 του μήνα στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος», και σχεδιάζεται παράλληλα να διεξαχθεί σε συνεργασία του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με την ΕΑΣ ένας αγώνας ανωμάλου δρόμου στην περιοχή του Αγίου Σουλά με ελεύθερες συμμετοχές.

Οι διοργανωτές πάντως δεν κατέληξαν ακόμη ποιος θα είναι ο προσκεκλημένος για φέτος, αλλά βάσει των προηγουμένων παρουσιών, θα αποτελεί μορφή στον κλασικό αθλητισμό.

 

Η Φαμπιάνα Μούρερ κατά την περσινή παρουσία της στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» ως προσκεκλημένη του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009
Η Φαμπιάνα Μούρερ κατά την περσινή παρουσία της στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» ως προσκεκλημένη του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009