"Οι θερμόαιμοι"  από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

Τη θεατρική παράσταση "Οι θερμόαιμοι" ανεβάζει ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου "Άγιος Εφραίμ", σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι", το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου στο Θεατράκι Γυμνασίου Σορωνής. Τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Αιμοδοτών.

Μια κωμωδία της Μαρίας Αϊβάζη-Ζάγορα, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Τρέχα.
Στο θεατρικό σανίδι ξαναπατούν, μετά τις παραστάσεις στη πόλη της Ρόδου, για κοινωνικό σκοπό εκπρόσωποι τ τοπικής πολιτικής σκηνής μαζί με ένα αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ένα γιατρό και άλλους ερασιτέχνες ηθοποιούς.


Παίζουν: ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Σάββας Καλαθενός, ο διοικητής του Α.Τ. Ιαλυσού, Θέμης Καλαμάτας, δημοτικοί υπάλληλοι και μέλη εθελοντικών σωματείων, ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας εν γένει και συγκεκριμένα οι κ. Σοφία Κουφομανώλη, Νομική Πελεκάνου, Μάνος Τριαλώνης, Μαρία Τσιμέτα, Μίκα Κελεπέρα, Χρυσάνθη Κούρου. Πέρα από τίτλους και θέσεις όλοι είναι πρωταγωνιστές, ίσοι και αξιόλογοι για την προσπάθεια και το μεράκι τους.

Πρόκειται για μία κωμωδία καταστάσεων μέσα από την οποία περνάμε τα θετικά μηνύματα της αιμοδοσίας. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και ο πρόεδρος του Φιλήμονας Νικολάου, έχει στόχο να ευαισθητοποιηθεί την τοπική κοινωνία γύρω από την εθελοντική αιμοδοσία.