Το 100% Hotel Show ξεκινάει σήμερα με τα Hotel Design Awards

Η φετινή έκθεση αναμένει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επισκεψιμότητα, με την οργανωτική ομάδα του 100% Hotel Show να κάνει λόγο για υψηλά επίπεδα προσέλευσης κοινού με έντονη επενδυτική διάθεση. Από τα στατιστικά του www.hotelshow.gr, είναι εμφανής η τάση ανάπτυξης νέων καταλυμάτων ενώ οι αυτόνομες κατοικίες και βίλλες φαίνονται να μπαίνουν δυναμικά στην τουριστική αγορά.

Ο διοργανωτής του 100% Hotel Show, κύριος Δημήτρης Αντωνάκος, αναφέρει ότι η έκθεση έχει ήδη πετύχει ένα βασικό κομμάτι του στόχου της, αφού πολλοί από τους εκθέτες έχουν ήδη μια σειρά από προκαθορισμένα ραντεβού ενώ οι επαφές αυτές αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Στα Highlights της έκθεσης είναι η απονομή  των Hotel Design Awards και το VIP Opening Party της έκθεσης την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ενώ, τα Ξενοδοχειακά Workshops καθ’ όλη τη διάρκεια του 100% Hotel Show αναμένεται να ξεπεράσουν τις 3000 συμμετοχές.

Τέλος η Είσοδος –  Έκπληξη του 100% Hotel Show πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση, ενώ ιδιαίτερες κατασκευές έχουν στηθεί σε όλους τους χώρους όπως το κεντρικό Lounge αλλά και το εντυπωσιακό Workshop Stage.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 17-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, και μπορείτε να προμηθευτείτε την πρόσκλησή σας στο www.hotelshow.gr