Η θεομηνία έπληξε και τον στίβο

Η θεομηνία έπληξε και τον στίβο

Η θεομηνία έπληξε και τον στίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Οι άνθρωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου είναι σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για να αποκατασταθούν οι ζημιές και στο ταρτάν του σταδίου της Σύμης

Οι τεράστιες ζημιές στο στάδιο της Σύμης μετά τη θεομηνία της περασμένης Δευτέρας δεν πλήττουν μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα του εκεί συλλόγου αλλά κι αυτό του στίβου με δράση στο κομμάτι των ακαδημιών περισσότερο.

Η τοποθέτηση του ταρτάν αλλά και του συνθετικού τάπητα πριν από πέντε χρόνια στις εκεί εγκαταστάσεις έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία ξανά στον ΑΟ Σύμης να κάνει το δικό του αγώνα για την ανάδειξη των ταλέντων από το νησί και στον κλασικό αθλητισμό.

Μάλιστα, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου είχε το στάδιο αυτό στα υπόψη για τη διοργάνωση το 2018 αγώνων Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ ή Μίνι, γι’ αθλητές κι αθλήτριες ηλικίας από 10 έως 13 ετών, που δεν έχουν ακόμα το δικαίωμα να συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Επίσης, η Ένωση βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία απέστειλε συνεργεία εκεί για την αποκατάσταση των ζημιών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορεί, πέραν από το συνθετικό τάπητα, να σωθεί όσο μπορεί και το ταρτάν αφού αφαιρεθεί η λάσπη.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”