Nέοι υποστηρικτές για το “Ροδίων Άθλησις”

Nέοι υποστηρικτές  για το “Ροδίων Άθλησις”

Nέοι υποστηρικτές για το “Ροδίων Άθλησις”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 107 ΦΟΡΕΣ

Οι επιχειρήσεις, «κουρδιστό πορτοκάλι» για την ανδρική ομάδα και «city car rental» για τη γυναικεία, θα το ενισχύσουν στη φετινή του προσπάθεια

Ακόμη μια επιχείρηση προστέθηκε στην ομάδα υποστήριξης του «Ροδίων Άθλησις», η οποία θα την ενισχύσει στην προσπάθεια της για να ανταπεξέλθει στο τρέχον πρωτάλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών.

Η επιχείρηση αυτή είναι το «κουρδιστό πορτοκάλι» και το «Ροδίων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση επισημοποιώντας τη συνεργασία αυτή:
«Παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα βόλεϊ έχει ήδη ξεκινήσει, η στήριξη από τοπικές επιχειρήσεις συνεχίζεται, γεγονός που ενθαρρύνει την προσπάθειά μας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Το «Κουρδιστό πορτοκάλι», θα αποτελεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια του σωματείου μας και θα στηρίζει το τμήμα βόλεϊ τη φετινή αγωνιστική χρονιά.
Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ευχαριστεί τους κκ. Σπάπη και τους εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία».

Νέος χορηγός και στο γυναικείο
Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ξεκινά από αύριο εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας και η γυναικεία ομάδα του «Ροδίων». Μάλιστα στο νέο της αυτό ξεκίνημα θα έχει έναν ακόμη υποστηριστή. Ο λόγος για την επιχείρηση “ city car rental”, που με τον τρόπο της θα βοηθήσει όσο είναι δυνατόν οικονομικά την ομάδα. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Νέο ξεκίνημα με νέο υποστηρικτή για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Η επιχείρηση “ city car rental”, “δίπλα” στις αθλήτριές μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, θα ενισχύσει με το δικό της τρόπο την προσπάθειά μας για μια καλή αθλητική περίοδο.

Η ομάδα μας ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά, την Κυριακή 19/11/2017 και ώρα 17:00 στο κλειστό γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις με αντίπαλο τον Α.Π.Σ Φλόγα. Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ευχαριστεί τον κ. Σιέχ Iζέτ για τη στήριξη στο γυναικείο τμήμα και του εύχεται επαγγελματική επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα