Χ. Κόκκινος: Η συνεργασία Ενόπλων Δυνάμεων - Λαού διασφαλίζει την εθνική  μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις παρέστη  σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η  95 Α.Δ.Τ.Ε.

Μιλώντας στα  Μ.Μ.Ε  της περιοχής επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ του Στρατού και του Λαού, τόνισε το αξιόμαχο τον Ενόπλων Δυνάμεων μας που, εμπνέουν αίσθημα ασφάλειας σε όλο τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στους ακρίτες της Δωδεκανήσου και ευχήθηκε δύναμη και υγεία σε όλα τα στελέχη τον Ενόπλων Δυνάμεων που προσφέρουν τα μέγιστα προς την Πατρίδα .

Την Δευτέρα (20/11/2017) ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας με θέμα την καθιέρωση της δίχρονης προσχολικής αγωγής στην εκπαίδευση .

Την Κυριακή (19/11/2017) το βράδυ παρέστη στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το παράρτημα της  Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α  Ρόδου  όπου υπήρξε επιμνημόσυνη δέηση και κατανυκτική συναυλία με τίτλο "χωρίς μνήμη δεν υπάρχει δράση, χωρίς δράση δεν υπάρχει μνήμη. Η εκδήλωση εντάσσεται στην παγκόσμια ημέρα τροχαίων δυστυχημάτων και το μήνυμα που εκπέμπει είναι ‘’να μην υπάρχουν άλλα θύματα από τροχαία ατυχήματα".

Επίσης  παρέστη σε εκδήλωση του  Δ.Ο.Π.Α.Ρ  στους αγώνες (5x5) στο φιλανθρωπικό τουρνουά που οργανώθηκε.