Αγώνας διασυλλογικού πρωταθλήματος στην Κω

Σε συνεχή επαφή με τους υπεύθυνους από τα σωματεία της είναι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, για να βγουν οι οριστικές ημερομηνίες αλλά και τα στάδια διοργάνωσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων μέσα στο 2018.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι πάρα πολύ σημαντικοί, αν αναλογιστεί κανείς πως, αρκετές συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα κρίνονται από τις επιδόσεις αθλητών-αθλητριών σ’ αυτούς.

Έτσι, στο πρόγραμμα είναι για φέτος τα διασυλλογικά Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’, Παίδων-Κορασίδων και Ανδρών-Γυναικών, το τελευταίο με τη μορφή περιφερειακής συνάντησης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

Εκτός αυτών, υπάρχουν και τα διασυλλογικά των συνθέτων για κάποιες κατηγορίες, που αποτελούν ξεχωριστές περιπτώσεις και κάποιες φορές διεξάγονται με μαζί με κάποιες άλλες διοργανώσεις σε τοπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοργανώσεις αυτές μέσα στο 2018 θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο, πλην μίας: αυτής που αφορά τους Παμπαίδες-Παγκορασίδες α’, η οποία μπορεί να γίνει και στην Κω.

Μέσα στο 2017 ο συγκεκριμένος αγώνας άλλωστε, φιλοξενήθηκε στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα, ένα από τα αρτιότερα σε πανελλήνιο επίπεδο. Οριστικά το καλεντάρι και για τα Δωδεκάνησα, εκτός αυτού του ΣΕΓΑΣ, θα γνωστοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο.