Έγινε η απονομή των πτυχίων  των πρώτων αποφοίτων του Ι.ΙΕΚ ΑΝΚΟ Ρόδου

Η αποφοίτηση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα στη ζωή ενός ανθρώπου αλλά και για τη σχολή ΑΝΚΟ αποτελεί ένα ιδιαίτερο γεγονός καθώς εμπλουτίζει την αγορά εργασίας με νέα καταρτισμένα στελέχη. 

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, γονείς, συγγενείς, φίλοι, καθηγητές αλλά και επίτιμοι προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους πρώτους τελειόφοιτους της σχολής Ρόδου. Η αποφοίτηση οριοθέτησε το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου στη ζωή των αποφοίτων μας, αλλά ταυτόχρονα και την έναρξη ενός νέου πιο απαιτητικού και γεμάτου προκλήσεις.

Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων:
Τεχνικός Αισθητικής και Μακιγιάζ
Τεχνικός Μαγειρικής-Αρχιμάγειρας
Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής –Αρτοποίησης
Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων 
στελεχώνουν ήδη ως επαγγελματίες μεγάλες επιχειρήσεις του νησιού, επιδεικνύοντας το ζήλο κα  τον επαγγελματισμό που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.   
 


«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επίτιμους προσκεκλημένους από τον κλάδο του τουρισμού, της εστίασης και της ομορφιάς οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών φορέων του νησιού.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους χορηγούς των δώρων που δόθηκαν στους απόφοιτους που διακρίθηκαν στο Β΄ έτος, την εταιρεία καλλυντικών Femme Fatale και τη Kryolan, την εταιρεία Coffee Plus και το κατάστημα 4Chef. 

Πολύ σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε και τους σπουδαστές οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση οργανωτικά, από τα τμήματα της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής & του Hotel Management αλλά και τους καθηγητές κ. Μανίσκα Νίκο, κ. Χατζημάρκο Κώστα, κ. Χατζηβαλσάμη Αντώνη, κ. Τρουμούχη Γιώργο, κ. Μανουσάκη Σταύρο και τον κ. Αγγέλου Παναγιώτη. 

Όλη η σχολή της ΑNKO έδωσε τις καλύτερες ευχές  για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στις σπουδές και τη ζωή των αποφοίτων.

Απόφοιτοί μας, Καλή επιτυχία στη ζωή σας, θα παρακολουθούμε πάντοτε με χαρά και συγκίνηση τα επιτεύγματά σας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των υπευθύνων της σχολής.